Dec 12, 2010

bakal kakak ipar aku LESBIAN

ditengah kegelapan.housemate guwa si ellaine berjalan disebelah guwa.
apa kelas berjalan disebelahnya?dia siapa mahu berjalan dengan guwa?artis?blogger?penulis skrip?pencipta lagu?pm?puteri?anak raja?
arghhh sudah!sebenarnya guwa temaninya ke pasar malam.eh silap.dia menemani guwa ke pasar malam.kami sama sama ke pasar malam.
ada kau rasa mahu klik pangkah dihujung kanan sana sebab perempuan ini suka ulang ayat sama?


guwa beli apam garing.satu seringgit.disebabkan satu seringgit la kami beli satu je.kongsi makan tapi guwa makan lebih sebab tu duit gua.keh keh keh.

"you,I gemuk tak?".ellaine bertanya.

"takde la.you dah cukup kurus dah." sambil guwa menghabiskan apam garing dengan golojoh.

"tapi ada orang kata I gemuk la You".

"takde la.I tengok body you hari hari.tengok sampai dalaman you.you tak gemuk".guwa menjawab sambil muka serius beserta hipokrit .

"you tengok body I?you bersalah,you kena bertanggungjawab.so I kena kahwin dengan abang you".
ellaine menjawab.dalam hati guwa what the minah ni?dah la makan makanan guwa ,lepas tu nak kahwin dengan abang guwa.

"ait.apa kena mengena you kena kahwin dengan abg I?I yang bersalah,so biar I kahwin dengan you."

"okay you.."

sambil jalan jalan menghabiskan apam garing.guwa terpikir,dia perempuan dan saya (suara lembut) pun perempuan.so dia lesbian la?hah?bakal kakak ipar guwa lesbian?okay jugak.
keh keh keh...

p/s: sepatutnya guwa menjawab "you bercinta dengan I then kahwin dengan abang I lah.".arghh menyesal.


tengok,konpius si aqeef nak menerima mak saudara macam tuh.
ekslusif gambar aqeef buat korang yang join contest nama untuk anak wa.

ini pun anak buah guwa jugak.aleesya.mesti dia muram macam ni juga kalau ellaine bukan nama sebenar tu jadi anty dia kan?ermmm....

p/s:aku rasa terlalu panjang entri ini tapi aku rasa aku hebat dapat hasilkan entri panjang.kah kah kah

11 comments:

© bLurr said...

duh. ingatkan betul betul. hahah

yuyu said...

blurr:x betol aih?hik3...sorii2

mia said...

allololoo..comel gilee bby..ehhee

yuyu said...

mia:sepatutnya alololooo comel gilee anty baby..hahaha

Shaofie said...

cutenye aqeef! heheh.

jemput ke blog. jom kongsi pendapat dan komen. hehehe

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/kahwin-bukan-perkara-masak-masak.html

yuyu said...

hahaha..tgk anty dia plak..huk3...

okeh2 bro...

the girang gumbira said...

haremmmm..ellaine..haqtuihhhh..hahahaha..oi norma la..hahaha

yuyu said...

hahahhaa...next entry aku taruk nama norma plak..kah3..

Heidi Shafiq said...

kamu sudah sewel kah? mari aku sekeh kamu pakai lutut.. dush! dush!

yuyu said...

haiyaaaa jgn heidii...

Sophia Rani said...

hahaha.. kelakar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...