Dec 1, 2012

PROMOSI BEUTSKIN ESSENCE DAN PRODUK SNE AKHIR TAHUN 2012 DAN AWAL TAHUN 2013

Salam semua.Page SNE BEUTSKIN ESSENCE sentiasa ada promosi hebat produk daripada SNE.Sekarang ni dengan rasminya 1 disember 2012,saya nak lancarkan promosi terbaru secara pakej.

Buat kaum wanita/lelaki yang rungsing dengan masalah kulit kering,bermasalah,dalaman ,boleh try pakej macam Adira makan tetapi versi lain.Sebab saya bagi peluang beli dalam harga rendah tapi masih dapat merasai ketiga produk iaitu Kapsul SNE,Beutskin Essence dan Excel Tea.

Mengikut pengalaman,bila try set ni seminggu dah rasa body lain,kulit lembut dan sihat dan memang best la senang cerita.

PAKEJ BEUTSKIN ESSENCE+SNE+EXCEL TEA UNTUK BAKAL PENGANTIN/PENGANTIN BARU ATAU SESIAPA SAHAJA YANG INGIN CANTIK SEPERTI SELEBRITI YANG TELAH MENCUBA!!!

Buat bakal pengantin,rasai pengalaman berbeutskin sebelum anda melangkah ke pelamin.Seperi pakej adira,ia mampu menghaluskan kulit anda seluruh badan,memberi tenaga dalaman,membaiki/menstabilkan sistem peranakan dan amat sesuai buat yang ingin merancang keluarga.LELAKI DAN WANITA BOLEH MENCUBANYA!!!

Kepada kaum adam,jangan risau,pakej untuk anda pun ada.Bagi kuatkan lagi tenaga,perbaiki masalah dalaman dan meningkatkan tenaga batin lelaki,saya syorkan produk paling laris selain Beutskin Essence(BE) iaitu gabungan VITAL ESSENCE DAN SNE.

                       PRODUK SNE UNTUK KAUM LELAKI.
Buat kaum adam,tambahkan kekuatan kejantanan anda dengan pakej ADAM khas buat lelaki.

Gabungan kapsul sne+vital essence memang mantap untuk lelaki!!!jika Beutskin Essence adalah terbaik untuk wanita,VITAL ESSENCE adalah jawapan untuk lelaki!!


HARGA BIASA VITAL ESSENCE 1 PACK ADALAH RM220 UNTUK 10 BIJI,RM350 UNTUK DOUBLE PACK.KAPSUL SNE RM 220 UNTUK 1 KOTAK(60 BIJI)

CARA MAKAN:SNE KAPSUL SEBIJI (MIN) SEHARI,VITAL ESSENCE SEBIJI UNTUK 3 HARI.PAKEJ INI TAHAN UNTUK SEBULAN.


Saya bawakan pakej lengkap untuk ibu ibu dalam pantang.Dibawah ni memang pakej lengkap untuk 40 hari.Ada testimoni belum cukup 40 hari dah boleh bekerja cergas dengan gabungan SNE+BE+ARTECARDY.Inilah supplement yang patut ibu lepas bersalin cuba.Terdapat kelulusan KKM dan sijil HALAL.So,jangan risau ye.

PAKEJ BERPANTANG PRODUK SNESelepas bersalin,anda pasti inginkan supplement yang terdapat kelulusan KKM yang membantu kembalikan tenaga,pulihkan masalah wanita,buang kotoran dalam rahim dan baiki jahitan anda.

Gabungan sne+artecardy+beutskin essence terbaik untuk anda!!!
Pakej ini lengkap untuk 40 hari tempoh berpantang.CARA MAKAN:2 BIJI SNE PG DAN 2 BIJI SNE MALAM,1 ARTECARDY MALAM 
SELEPAS SEMINGGU,TAMBAHKAN 2 BIJI BEUTSKIN ESSENCE(BE) PADA WAKTU MALAMSama seperti pakej bersalin di atas cuma berbeza dari segi kuantiti.Semuanya berbaloi untuk dibeli.

Berminat?boleh terus hubungi/sms yuyu 011-29410140 atau order terus di page sne beutskin essence untuk dapatkannya!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...