Apr 18, 2017

Buang title blogger

Assalamualaikum..

Ya Allah lamanya buang status blogger since dah kahwen dan beranak pinak ni. Nak kenalkan nama saya Yuyu, mempunyai seorang suami yg kacak dan seorang anak perempuan yg comel. Aira Qadeeja nama anak sebab Mejah cakap "kita mesti bagi nama anak bercirikan KAYA sebab kita bisnes, wanita kaya zaman nabi dulu Siti Khadijah"

"tapi nak letak Aira sebab dulu Yu tengok sinetron nama heroin tu Aira,cantik gilerr"

so,dalam hati cakap anak aku akan jadi cantik dan kaya.amin. baik budi pekerti dan solehah.amin.

sorry guys, bila masuk dalam bisnes, akan berbungalah dgn perkataan "kaya".

Aira Qadeeja dah 2 tahun 4 bulan. Muka sebijik Mejah. Hahahah!


Oct 30, 2016

Mama Mariam Khas Untuk Ibu Sedang Mengandung

Mama Mariam Khas Untuk Ibu Sedang Mengandung



Mama tengah cari produk KHAS UNTUK IBU MENGANDUNG?

Ragu Ragu supplement lain?

Mama mencari produk kesihatan selamat untuk ibu hamil?

YA!!!
MAMA MARIAM - PRODUK UNTUK IBU MENGANDUNG


SMS/ whatsapp:



+6017-973 0288
+6012-966 3490


+6019-962 2203
+6019-962 2203



Review Produk MAMA MARIAM , 



produk hot masa kini khas untuk ibu sedang mengandung. Khasiat dia ibu mengandung dan baby dalam kandungan sekaligus dapat khasiat dia..





Kelebihan / Khasiat MAMA MARIAM:
  • Menguatkan Mama dan Kandungan sekaligus Baby pun sihat
  • Membantu HB ibu ke paras normal
  • Elakkan kencing kotor ibu mengandung
  • Mencegah sembelit ketika hamil
  • Kuatkan tulang ibu & janin
  • Gebukan dan cerahkan kulit ibu
  • bantu pembentukan IQ baby sejak dalam kandungan lagi

Bahan - bahan MAMA MARIAM

  1. DELIMA - Membantu pembetukan tulang baby  dalam perut. Kulit Mama pun makin gebu dan cerah
    - Delima juga bantu cegah cramp pada kaki ibu hamil, membantu perkembangan otak baby (tinggi FOLIC ACID)

  2. KURMA : - Mengatasi masalah anemia / pening, mual ibu hamil

    - Membantu HB ibu kembali ke paras normal


    - Menambah tenaga Ibu hamil


    - Elakkan ibu hamil dari  sembelit 

     
  3. Habbatusauda : Antibiotik terbaik buat ibu dan baby

  4. PEGAGA : Elakkan kencing kotor ibu hamil

    - Tambah daya ingatan ibu dan baby dalam kandungan 
  5. KUNYIT, BAYAM , BROKOLI, BADAM :

    -Mengelakkan bayi lahir pramatang

    - Membantu masalah alahan ibu

    - Menambah IQ baby sejak dari kandungan lagi






     Pengguna Mama Mariam 






    BILA BOLEH GUNA MAMA MARIAM?
Mama Mariam selamat digunakan sejak awal kandungan lagi, Hingga lah sampai beranak boleh guna Mama Mariam. 


SIAPA LAGI BOLEH GUNA? 
Mereka yang sedang berusaha nak dapatkan anak boleh cuba mama marim ni. Sebab boleh suburkan rahim, kuatkan kandungan




MAMA MARIAM NI HALAL , DIBUAT OLEH BUMIPUTRA MUSLIM, KILANG BERTAFAR GMP, KUALITI TERJAMIN




Saya ada GBS, boleh ke guna? 
ANS: 
Semestinya boleh guna! Kepada yg taktau, GBS ni keadaan dimana Ibu Hamil ada gatal-gatal rasa merenyam kat bahagian "bawah" tu. Jadi boleh guna Mama Mariam untuk atasi GBS. 


TESTIMONI MAMA MARIAM

 DAN PENGGUNA MAMA MARIAM :


































MAMA MARIAM

AMALAN IBU MENGANDUNG


SMS/ whatsapp:



+6017-973 0288
+6012-966 3490


+6019-962 2203
+6019-962 2203

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...