Dec 15, 2015

Bagaimana Sakura Candy Bertindak

Salam.

Ramai makan supplement/makanan tambahan tapi tak menjadi.KENAPA?

Perlu faham konsep badan anda dulu.Nak cantik perlu lalui proses asas iaitu:

1.Detox.Pembuangan toksin dalam badan

Bila anda start makan sakura candy,dia akan bekerja untuk buang toksin dalam badan anda.Perempuan yg banyak toksin akan rasa badan :


  1. Cepat letih
  2. Badan rasa berat
  3. Kulit kusam
  4. Jerawat tumbuh merata
  5. jeragat
  6. Keputihan
  7. period/haid tak teratur
  8. Peranakan lemah
  9. kencing tak lawas/kencing kotor
  10. toksin berkumpul bersama lemak(susah turun berat)
  11. hilang nafsu
  12. kulit takde seri(walau pakai baju cantik,aura jadi gelap je.tak menyerlah)

Bagaimana cara sakura candy buang toksin?

Melalui peluh,keputihan yang banyak,air kencing,buang air besar mula lawas.Kadang kala tumbuh jerawat seketul(jarang penguna complain jerawat naik bila start makan)

Nak cepatkan pembuangan toksin : MINUM AIR KOSONG MINIMUM 2.5 LITER SEHARI.

Cara makan sakura candy :Kemam bawah lidah pada awal pagi /pukul 7 malam  minima sejam sebelum sarapan/makan malam.kemudian minum segelas air suam.

2.Selera makan berkurang(bergantung pada metabolisme badan)
Biasanya customer akan mengadu kurang selera makan.Mulalah berat badan merosot.sedih takkk berat badan turun???alololorrr sedihnya...


3.Lemak makin cair.
Dalam sakura candy ada kandungan hebat iaitu Acai berry yang bantu dalam slimkan body.Bila body dah takde toksin,mudahlah lemak pun cairrrrrr.haaaa dah start slim.

4.Kulit akan berseri
Bila dalaman takde toksin,lemak berkurang,kulit automatik nampak sihat.erti kata lain BERSERI.Yeay!!!nak putih senang saja tapi nak nampak ada seri,ada aura agak susah kan??
Susah kalau tak paham konsep sebenar.


KAMI MENCARI STOKIS DAN AGEN.JIKA BERMINAT BOLEH CONTACT YUYU 011 29410140

 


Jun 2, 2015

Dimana kembar Aira?

Salam.

Kami telah mempunyai seorang cahaya mata bernama Aira Qadeeja bt Mohd Faez.Comel macam mak paknye.

Dulu awal mengandung ada 2 kantung dalam rahim aku.Satunya membesar jadi Aira.Kami selalu bercerita kat Aira (walau dia blur.tak paham.tetap bercerita mcm penglipurlara.)

Yuyu:"Aira tau,dulu aira ada kembar dalam perut ibu.nanti ibu tunjuk gambar(gambar scan dlm perut)"

"Tuhan dah buat adil.Dia bagi sorang.kalau 2 orang yang sama mcm aira.Susu Enfalac seminggu 1 kotak.Makanya 8 kotak sebulan.Botak.Kembang sama macam adik(panggilan utk aira),mcm mana ibu ayah nak dukung?

"Mana ye kembar aira??"

Mejah:"Aira makan!!!!!!aira makan kembar aira!!!Aira makann!!"-Sambil buat muka monster pandang Aira,gegor gegorkan badan.(muka monster:mata bulat,hidung kembang besar bola pingpong)

Yuyu:"ooo.Patutlah dia suka makan bila keluar dari perut ibu"

Itulah kesimpulannya.sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...