Dec 25, 2012

Promosi produk sne 10 kotak untuk RM1200


ANDA BOLEH JIMAT RM540 DENGAN BELI SECARA PAKEJ 10 KOTAK PRODUK SNE MARKETING!!!DARIPADA RM1740 MENJADI RM1200!!!CEPAT2 DAPATKANNYA!!



10 kotak untuk RM1200???Haaa sila gosok gosok mata.anda tidak bermimpi ye.
contoh code 10058,anda dapat 3 kotak beutskin essence,3 kotak kapsul SNE ,2 kotak Excel tea dan 2 kotak Seabuck activ.

Harga pasaran 
Beutskin essence(be)=RM240
Kapsul SNE=RM220
Excel tea=RM90
Seabuck activ=RM90

KENAPA anda perlu menggunakan 4 jenis produk dalam satu masa???


:: SNE KAPSUL ::
1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti



:: BEUTSKIN ESSENCE ::
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan


Excel Tea


:: EXCEL TEA ::
1. Singkir Toksin dalaman dan cegah toksin luaran
2. Mengurangkan lipid darah
3. Lindungi hati & pundi hempedu
4. Baiki TEKSTUR KULIT
5. Singkir LEMAK
6. Menentang PENUAAN


Nama Produk : Seabuck Active
Kod Produk : 10027
Kandungan : 6g x 15 sacet
Harga: RM 90.00 

FUNGSI:
  • Menyingkirkan mendakan toksin daripada paru-paru, meresap ke dalam paru-paru secara pantas, menyingkirkan mendakan toksin jangka panjang dengan menyeluruh
  • Menyingkirkan mendakan toksin daripada dinding salur darah, mengubah toksin menjadi asid asetik yang tidak bertoksin yang akan disingkirkan daripada tubuh demi mengurangkan beban hati dan buah pinggang
  • Memulihkan gangguan sistem saraf pusat, meningkatkan kualiti tidur dan fungsi ingatan menyeluruh
  • Membentuk sejenis membran pelindung pada permukaan gastrik mukosa, mengelakkan habuk, alkohol atau perangsang yang lain daripada membawa kemudaratan kepada gastrik mukosa
  • Meningkatkan fungsi stamina pengidap hipoksia kardium dan menstabilkan tekanan darah dan 
  • menyelaraskan degupan jantung untuk mencegah fungsi jantung yang abnormal
Kepada sesiapa yang rasa tak nak la seabuck activ dan excel tea dan hanya nak beutskin essence(be) dan kapsul sne sahaja.Bagi saya sangat rugi sebab jika dikira campur tolak bahagi semuanya,seabuckactiv seperti diberi percuma oleh syarikat SNE MARKETING.Kenapa perlu tolak free gift kan?dan khasiatnya amat bagus sekali terutama yang mempunyai antibodi lemah dan kerap demam/selsema.Lagi satu,rasa seabuckactiv ni macam makan glucose,masam masam manis,saya suka biar dia larut atas lidah je.sedap.haha!

cara cara order?

Dec 8, 2012

SNE BEUTSKIN ESSENCE HOT SELLING!!!


Fuhhh HOT SELLING macam pisang goreng panas.Stacy Af dah nampak kesan selepas menggunakan gabungan SNE+BEUTSKIN ESSENCE DAN EXCEL TEA.



Stacy fuhh putih melepak dengan Beutskin Essence+Kapsul SNE dan Excel tea

Anda bila lagi?Ingin order dan dapatkan pakej diatas serendah rm180+FREE POSTAGE???
TERUS KE PAGE ==>https://www.facebook.com/yuyusnestokis



Nak gabungan diatas tapi dalam pakej jimat?jom cuba pakej Adira (B).SNE+BEUTSKIN ESSENCE(BE)+EXCEL TEA HANYA RM180!!!FREE POSTAGE PULAK TU KE SEMENANJUNG& SABAH SARAWAK.


KENAPA anda perlu menggunakan 3 jenis produk dalam satu masa???

:: SNE KAPSUL ::
1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti

:: BEUTSKIN ESSENCE ::
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

:: EXCEL TEA ::
1. Singkir Toksin dalaman dan cegah toksin luaran
2. Mengurangkan lipid darah
3. Lindungi hati & pundi hempedu
4. Baiki TEKSTUR KULIT
5. Singkir LEMAK
6. Menentang PENUAAN

Berminta tapi tak tahu macam mana nak order?Haa senang saja.Perlu like page SNE Beutskin Essence milik yuyu.lepas tu order dengan cara berikut.

Cara cara order???

1.PM/mesej inbox page SNE BEUTSKIN 

ESSENCE dan boleh confirmkan produk,(preoder atau order terus)

2.Berikan NAMA PENUH,ALAMAT,NO PHONE,IC(untuk keahlian) kepada kami melalui inbox fanpage/emel/FB/Contact 01129410140

3.Bank in ke account
CIMB 13010007705207-NURUL JANNAH
MAYBANK 163019572203-NURUL JANNAH

4.Confirmkan pembayaran dan berikan detail masa bank in/sebarang attachment bukti pembayaran

Pihak SNE BEUTSKIN ESSENCE akan pos ke alamat anda.Jika ada/tiada stok,kami akan maklum kan terlebih dahulu sebelum pembayaran anda dibuat...:)

Boleh terus melihat promosi aidiladha/bulan oktober dan november di album ini

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402371193163085.94380.397493390317532&type=1&l=ed45783131

PROMOSI TERBARU BERMULA BULAN 12 2012 DIALBUM LINK DI BAWAH
==>https://www.facebook.com/media/set/?set=a.422062894527248.98246.397493390317532&type=1





TERIMA KASIH SUDI MEMBACA.BOLEH HUBUNGI YUYU JUGA DI 011-29410140.PASTIKAN BERIKAN NAMA YE.

Dec 1, 2012

PROMOSI BEUTSKIN ESSENCE DAN PRODUK SNE AKHIR TAHUN 2012 DAN AWAL TAHUN 2013

Salam semua.Page SNE BEUTSKIN ESSENCE sentiasa ada promosi hebat produk daripada SNE.Sekarang ni dengan rasminya 1 disember 2012,saya nak lancarkan promosi terbaru secara pakej.

Buat kaum wanita/lelaki yang rungsing dengan masalah kulit kering,bermasalah,dalaman ,boleh try pakej macam Adira makan tetapi versi lain.Sebab saya bagi peluang beli dalam harga rendah tapi masih dapat merasai ketiga produk iaitu Kapsul SNE,Beutskin Essence dan Excel Tea.

Mengikut pengalaman,bila try set ni seminggu dah rasa body lain,kulit lembut dan sihat dan memang best la senang cerita.

PAKEJ BEUTSKIN ESSENCE+SNE+EXCEL TEA UNTUK BAKAL PENGANTIN/PENGANTIN BARU ATAU SESIAPA SAHAJA YANG INGIN CANTIK SEPERTI SELEBRITI YANG TELAH MENCUBA!!!

Buat bakal pengantin,rasai pengalaman berbeutskin sebelum anda melangkah ke pelamin.Seperi pakej adira,ia mampu menghaluskan kulit anda seluruh badan,memberi tenaga dalaman,membaiki/menstabilkan sistem peranakan dan amat sesuai buat yang ingin merancang keluarga.LELAKI DAN WANITA BOLEH MENCUBANYA!!!

Kepada kaum adam,jangan risau,pakej untuk anda pun ada.Bagi kuatkan lagi tenaga,perbaiki masalah dalaman dan meningkatkan tenaga batin lelaki,saya syorkan produk paling laris selain Beutskin Essence(BE) iaitu gabungan VITAL ESSENCE DAN SNE.

                       PRODUK SNE UNTUK KAUM LELAKI.
Buat kaum adam,tambahkan kekuatan kejantanan anda dengan pakej ADAM khas buat lelaki.

Gabungan kapsul sne+vital essence memang mantap untuk lelaki!!!jika Beutskin Essence adalah terbaik untuk wanita,VITAL ESSENCE adalah jawapan untuk lelaki!!


HARGA BIASA VITAL ESSENCE 1 PACK ADALAH RM220 UNTUK 10 BIJI,RM350 UNTUK DOUBLE PACK.KAPSUL SNE RM 220 UNTUK 1 KOTAK(60 BIJI)

CARA MAKAN:SNE KAPSUL SEBIJI (MIN) SEHARI,VITAL ESSENCE SEBIJI UNTUK 3 HARI.PAKEJ INI TAHAN UNTUK SEBULAN.


Saya bawakan pakej lengkap untuk ibu ibu dalam pantang.Dibawah ni memang pakej lengkap untuk 40 hari.Ada testimoni belum cukup 40 hari dah boleh bekerja cergas dengan gabungan SNE+BE+ARTECARDY.Inilah supplement yang patut ibu lepas bersalin cuba.Terdapat kelulusan KKM dan sijil HALAL.So,jangan risau ye.

PAKEJ BERPANTANG PRODUK SNE



Selepas bersalin,anda pasti inginkan supplement yang terdapat kelulusan KKM yang membantu kembalikan tenaga,pulihkan masalah wanita,buang kotoran dalam rahim dan baiki jahitan anda.

Gabungan sne+artecardy+beutskin essence terbaik untuk anda!!!
Pakej ini lengkap untuk 40 hari tempoh berpantang.



CARA MAKAN:2 BIJI SNE PG DAN 2 BIJI SNE MALAM,1 ARTECARDY MALAM 
SELEPAS SEMINGGU,TAMBAHKAN 2 BIJI BEUTSKIN ESSENCE(BE) PADA WAKTU MALAM



Sama seperti pakej bersalin di atas cuma berbeza dari segi kuantiti.Semuanya berbaloi untuk dibeli.

Berminat?boleh terus hubungi/sms yuyu 011-29410140 atau order terus di page sne beutskin essence untuk dapatkannya!!!

Nov 18, 2012

SOALAN BERKAITAN BEUTSKIN ESSENCE DAN SNE

Salam semua.Setiap kali customer tanya soalan sama di page SNE BEUTSKIN ESSENCE,saya akan berikan link blog ini dan link jawapan kepada soalan tersebut terus tanpa selindung2 seorang demi seorang bertanya tapi ramai tak baca.hahaa.saya tahu.sekarang,walau dah banyak soalan dan jawapan saya berikan di entry entry sebelum ini,tetap perlu saya berikan lagi sebab pentingnya pengetahuan customer sebelum membeli sesuatu.

Kalau nak makan tapi malas baca.Boleh stop baca.Anda akan bazirkan duit.Soalan dan jawapan ni daripada stokis yang lain juga.Jika anda bertanya pada mereka,sama juga jawapannya.

1. Berapakan harga Beutskin Essence?
RM240 sekotak. Free postage+membership. Pembelian seterusnya anda layak mendapat harga ahli iaitu RM200. Sekotak BE mengandungi 60 kapsul. Boleh diambil sama ada 2@4 biji sehari. 

2. Bagaimanakah caranya sekiranya saya ingin menjadi pengedar?
Dengan pembelian pertama berharga RM240 bagi sekotak BE, anda akan terus didaftarkan sebagai ahli seterusnya boleh terus menjadi pengedar.

3. Apakah faedah yang akan didapati sekiarnya saya mendaftar sebagai ahli?
Anda boleh terus menjadi pengedar sekaligus menikmati harga ahli yg jauh lebih murah bagi semua produk keluaran SNE. Anda juga berpeluang memperoleh pendapatan sehingga 5 angka sekiranya benar-benar serius menceburi perniagaan ini.

4. Bila masa terbaik untuk mengambil Beutskin Essence?
Pagi – sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. Minum byk air masak untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

5. Bolehkah BE diambil ketika haid atau hamil?
Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. Tetapi wanita hamil DILARANG mengambil produk ini kerana kandungannya yang boleh 'membersihkan rahim' dan mengecutkan saluran peranakan.

6. Selepas bersalin/ berpantang dan menyusukan bayi boleh ambil BE?
Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

Walau bagaimanapun pada tempoh ini, sebaiknya anda mengamalkan BE dengan kapsul SNE juga, yang memainkan peranan penting membantu merawat/ memulihkan bahagian dalaman badan serta mengembalikan kesihatan selepas bersalin secara keseluruhan selain memberi manfaat yang lebih banyak dalam penyusuan bayi.

7. Lelaki boleh amalkan BE?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan BE ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. Untuk LELAKI, amalkan juga kapsul SNE, ibu segala produk terbaik untuk anda.

8. Bolehkah BE diambil bersama supplement lain seperti kolagen, Vitamin-C atau ubat-ubatan doktor yang lain?
Boleh tetapi bergantung kepada kesesuaian. Contohnya, jika supplement lain itu juga perlu diambil sebelum sarapan, maka ia pasti menyukarkan anda kerana BE juga perlu diambil pada masa yang sama. Pastikan anda jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9. Berapa lamakah masa yg perlu diambil utk melihat hasilnya terhadap kulit?
Ini paling banyak ditanya. Semua obses untuk miliki kulit cerah berseri. Secara umumnya, kesan brgantung kpd badan masing2 dan boleh dilihat seawal 3 hari – 3 bulan (refer jadual dlm page ini).

10. Bagaimanakah BE bertindak untuk menghasilkan kulit yang sihat & cerah berseri?
BE bertindak dlm 6 cara:

1. Penyerapan - 100% pati tumbuhan aktif yg diserap dengan pantas ke dalam sel-sel tubuh bagi mengaktifkan fungsi2 utama sel.
2. Pemulihan - Pati tumbuhan aktif dlm BE bertindak terus pada nukleus sel untuk menghasilkan enzim2 autogenus bagi memulihkan kecergasan.
3. Penjanaan semula - Pati tumbuhan aktif dalam BE membekalkan nutien2 yg mencukupi kepada sel dan membantu sel2 kulit kembali sihat.
4. Pengkhususan - Pati tumbuhan aktif dalam BE mula mengenal pasti dan bertindak secara khusus pada sel2 yg rosak dalam tubuh dengan menambahkan kepekatan kolagen dan membaiki struktur serat2 elastik, membolehkan kekenyalan dan keanjalan kulit dipertingkatkan.
5. Pembekalan semula - Pati tumbuhan dalam BE membekalkan semula tenaga dan tahap nutrien yg diperlukan oleh sel2 kulit.
6. Kebolehpercayaan - BE mengandungi 100% pati tumbuhan aktif tanpa penggunaan sebarang hormon dan oleh itu, ia tidak akan menyebabkan alergi dan kebergantungan.

Jika kesemua tahap ini sudah dicapai, kesihatan dalaman dipertingkatkan, struktur kulit akan dipulihkan (jerawat, parut, pori2 terbuka, jeragat, kekusaman hilang perlahan2), maka barulah terlahir kulit halus cerah berseri!

11. Adakah apa2 kesan sampingan sekiranya saya memberhentikan pengambilan BE?
Sekiranya anda sudah berpuas hati dgn hasilnya, disarankan anda mengurangkan dos daripada memberhentikan terus pengambilan kerana dalam jangka panjang, kulit berkemungkinan boleh kembali ke asal kerana tanpa nutrien yg mencukupi, kolagen semulajadi badan terbina dalam kadar perlahan dan merosot, selain pengumpulan toksin yang menghasilkan radikal bebas mempercepatkan lagi proses penuaan berlaku.





Antara artis yang telah menggunakan Beutskin Essence dan Sne product sebagai suplement adalah :




LISA SURIHANI SENDIRI KE HQ UNTUK MENGETAHUI TENTANG BEUTSKIN ESSENCE

SCHA ALYAHYA TURUT KE HQ DAN DAPATKAN BEUTSKIN ESSENCE .SEBELAH KANAN SCHA MENGUCAPKAN SELAMAT ULANG TAHUN SNE.WOW!


SEPERTI SEBELUM INI.SCHA MASIH LAGI UPDATE STATUS DI FANPAGE NYA TENTANG PRODUK SNE DAN BEUTSKIN ESSENCE!!!MEMANG TERUJA.

DAH RAMAI ARTIS MAKAN.BUKAN MUDAH MEREKA AMBIL PRODUK SEMBARANGAN.ANDA BILA LAGI??LIKE PAGE SNE BEUTSKIN ESSENCE DI LINK BIRU KAMI BERIKAN DAN DAPATKAN MAKLUMAT TERBARU DISANA!!!!

Nov 2, 2012

SOALAN DAN JAWAPAN MENJADI PENGEDAR SNE/BEUTSKIN ESSENCE

Salam semua.Ramai tanya saya macam mana nak jadi ahli,pengedar?macam mana dengan bonus?Bila bisnes sne,dimana untungnya?Jadi,saya buat 1 entry khas buat kawan kawan dan pembaca yang ingin berbisnes dan tahu tentang Bisnes SNE ni.

BAGAIMANA NAK JADI AHLI?

Mudah sahaja,beli sekotak produk SNE RM200 KEATAS (BEUTSKIN ESSENCE,SNE CAPSULE,WIS D,ARTECARDY DLL) dah dapat jadi ahli.Syaratnya hanya bagi NAMA PENUH,ALAMAT,IC,NO TEL kepada saya.Boleh emel yuyu.lar@gmail.com atau pm facebook/fanpage saya atau call 011-29410140,nanti saya balas satu persatu ye.Ramai customer sms/call tapi tak bagi tahu pun nama,lepas tu calling lagi sedangkan saya dah keliru mana satu.JADI TOLONGLAH BAGITAHU NAMA SEMASA CONTACT SAYA YE.PENTING SANGAT.

BAGAIMANA NAK JADI PENGEDAR?

Dengan jadi ahli,anda dah boleh jadi pengedar.Buat yang kekurangan modal,boleh bagitahu saya yang anda berminat untuk buat dropship.Dropship disini bukan bermaksud promote barang,ada customer berminat dan anda dapat komisyen sahaja.Bukan,sebenarnya saya ingin memberi peluang untuk anda merasai permulaan bisnes dengan cara promote produk,ada customer berminat,berikan detail NAMA PENUH,ALAMAT,IC,NO TEL customer,dan anda boleh jual dengan harga sekotak BE contohnya RM240. RM40 tu anda dapat dan bayar kepada saya RM200 (tambah postage dari customer RM6) sebab anda dah beli dengan harga ahli.

Seterusnya anda juga dapat bonus belian anda.Lagi tinggi jualan,lagi tinggi bonus dan untung retail.Tetapi percaya la bila bisnes anda meningkat,anda akan terasa mahu keluarkan modal untuk beli banyak terus.

BERAPA MODAL?

Jika ingin keluarkan modal,saya cadangkan keluar modal sebanyak RM3000 atau RM5000.Mininum,JIKA ANDA MEMPUNYAI MODAL RM3000, ANDA LAYAK MENJADI MOBILE STOKIS.

KELEBIHAN MENJADI STOKIS BEUTSKIN ESSENCE/PRODUK SNE YANG LAIN???


Untung retail = RM 40
Anda Taja & Daftar ahli = 6 BONUS menanti ANDA
1) Bonus Prestasi Kumpulan 9%
2) Bonus Pembangunan Pengurus 22%
3) Bonus Securiti Pengurus 2%
4) Untungsama Nasional 2%
5) Bonus Diamond 2%
6) Mobile Stokis 3%Centre Stokis 4%
Jumlah Pembayaran Bonus 54%

DAFTAR MENJADI MOBILE STOKIST SNE DENGAN HANYA MEMBUAT PEMBELIAN BE SEBANYAK 15 KOTAK = RM3000 DAN PENDAFTARAN RM60 UTK MOBILE STOKIST N UTK FORM2 ORDER.
AUTOMATIK ANDA LAYAK MENDAPAT CEK RM270 SBG BONUS WALAUPUN MASIH BELUM MENJUAL BE.SANGAT UNTUNG.SEKIRANYA MENJUAL BE LAGILAH UNTUNG.

PRODUK SANGAT HOT SELLING,SANGAT MUDAH JUAL. APA LAGI,JOM MENDAFTAR MENJADI MOBILE STOKIST SNE MARKETING SDN BHD


BOLEH LIKE DAN PM FANPAGE SAYA >>>> 
SNE BEUTSKIN ESSENCE
CONTACT 011-29410140(YUYU)

MACAM MANA DENGAN BONUS KAMI?

Ada customer tertunggu tunggu bila bonus dapat,sebenarnya kalau anda beli bulan 10,hujung bulan 11 baru dapat bonus.Kad keahlian juga dapat selepas 2 bulan jadi ahli.
Tentang kelayakan pula,saya terangkan satu persatu ye.

Kelayakan Pertama ialah jika dalam satu bulan belian anda dan kumpulan anda antara 1 kotak hingga 4 kotak SNE anda layak terima bonus 3%. Jadi jika belian anda dalam satu bulan hanya 1 kotak (RM180.00) x 3%, pendapatan anda ialah RM5.40. Jika 4 kotak, pendapatan anda ialah RM5.40×4 = RM21.60

Kelayakan Kedua ialah jika dalam satu bulan belian anda dan kumpulan anda antara 5 kotak hingga 24 kotak SNE, anda layak terima bonus 6%. Jadi jika belian anda dalam satu bulan hanya 5 kotak (RM180.00×5=RM900.00) x 6%, pendapatan anda ialah RM54.00. Jika 24 kotak, pendapatan anda ialah 24xRM180.00=RM4,320.00×6% = RM259.20

Kelayakan Ketiga ialah jika dalam satu bulan belian anda anda dan kumpulan anda antara 25 kotak hingga 49 kotakSNE, anda layak terima bonus 9%. Jadi jika belian anda dalam satu bulan hanya 25 kotak (RM180.00×25=RM4,500) x 9%, pendapatan anda ialah RM405.00. Jika 49 kotak, pendapatan anda ialah RM180.00×49 = RM8,820.00×9%=RM793.80

Kelayakan Keempat ialah jika dalam satu bulan belian anda dan kumpulan anda mencapai 50 kotak SNE, anda layak dinaikkan pangkat ke JUNIOR MANAGER dan layak terima bonus 12%. Jadi (RM180.00×50=RM9,000) x 12%, pendapatan anda ialah RM1,080.00.

PENDAPATAN DARI BONUS PEMBANGUNAN PENGURUS

Ini bermaksud, setelah anda (serta kumpulan di bawah anda) berjaya mengumpulkan jualan sebanyak 50 kotak(RM9,000.00/9,000 PV) anda layak mendapat kenaikan ke taraf JUNIOR MANAGER (JM) dan layak menerima bonus 12% dikira daripada keseluruhan jualan anda dan kumpulan anda. Bonus-bonus lain pula akan dibayar mengikut status MANAGER yang anda capai. 

Pangkat kedua ialah BRONZE MANAGER (BM) dimana syaratnya di bawah anda perlu ada 3 JM dan anda layak dibayar bonus 15%. Pangkat-pangkat lain, sila rujuk Bonus Pembangunan Pengurus.

BONUS OVERIDING: Bonus ini ialah % kelayakan setiap MANAGER ditolak dengan kelayakan bonus ‘downline’. Misalnya anda adalah JM yang layak mendapat bonus 12%, dan satu ‘downline’ anda layak mendapat bonus 6% (kerana dapat menjual 5 kotak SNE). Jadi 12% tolak 6% = 6%. Jadi pendapatan anda sebagai JM akan dikira 6% daripada jumlah jualan anda dan kumpulan anda. Begitu juga jika ‘downline kedua anda layak 9%, jadi anda layak memperolehi 3% (12% – 9% = 3%). Sekiranya pangkat ‘downline anda ialah 12% sama seperti anda, jadi tiada pendapatan akan diperolehi daripadanya.

BONUS MANAGER: Bonus ini dikira setelah anda mencapai mana-mana tahap MANAGER. Apabila di bawah anda ada 1 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00, anda akan dibayar 5% (dikira pada setiap jualan RM5,000.00). Jika anda ada 2 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00, anda layak pula mendapat 5% dari level ke 2. Sekiranya anda ada 3 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00 anda layak mendapat 3% lagi bagi level ke 3. Jika anda ada 4 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00 anda layak dibayar 3% untuk level 4. Sekiranya di bawah anda ada 5 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00 anda layak dibayar 2% untuk level 5. Jika di bawah anda ada 6 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00 anda layak 2% untuk level 6. Akhir sekali Sekiranya di bawah anda ada 7 ‘downline’ yang jualannya melebihi RM5,000.00 anda layak 1% untuk level 7.

Jadi disini,anda hanya layak terima bonus diatas usaha jualan anda,kalau downline anda lebih bekerja keras,dia berhak dapat lebih dari anda.





Sekarang dah ramai artis/pemain bola sepak makan supplement sne ini.




Bakal Duta SNE.LISA SURIHANI.


Tentang KELULUSAN KKM,SIJIL HALAL,CODE PRODUK dan soalan serta jawapan tentang SNE semuanya saya dah terangkan di entry lama saya,boleh godek godek baca ye.

Contact 011-29410140/like dan PM page SNE BEUTSKIN ESSENCE/emel yuyu.lar@gamil.com -yuyu

P/S: YANG SMS PLEASE INFORM NAMA DAHULU ,SAYA MINTA DETAIL NAMA PENUH,ALAMAT,IC,NO TEL TU BUKAN SUKA SUKA YE,BAGI MEMUDAHKAN SAYA MASUKKAN NAMA ANDA KE DALAM REKOD DAN ELAKKAN DARI ANDA TERCICIR TENTANG STOK/PRODUK/BAYARAN/PENGEPOSAN.YANG SMS PUKUL 1,2,3 PG TUNGGU SY BALAS  KEESOKKANNYA YE.

Oct 18, 2012

SOALAN DAN JAWAPAN TENTANG BE DAN SNE

ENTRY INI ADALAH ENTRY COPY PASTE DARIPADA BLOGSHOP SAYA.KLIK DISINI


Assalamualaikum semua..

Siang tadi stok 2 minggu lepas order dah sampai.Tak sempat ambil gambar dah kalut nak siap sedia pos untuk esok.Next stock saya ambil gambar ye.Tak penting pun gambar tu.Cuma menunjuk sampai stok kan.Hihi.

Sambil tu nak buat pengumuman,PROMOSI BULAN SEPTEMBER TAMAT!!!Tunggu promosi bulan OKTOBER DAN NOVEMBER ye!!!

Minta maaf kepada semua customer yang menunggu stok.Memang stok BE sangat terhad.Kami agen terpaksa tunggu turn untuk pengeposan.Esok pengeposan BE yang dah order dan bayar 2 minggu lepas.Lamanya.Sorry,InsyaAllah masalah kekurangan stok akan berkurangan selepas ni.

Jom la terus saya kongsi soalan yang ramai customer tanya dan mungkin korang pun tertanya tanya juga.


SOALAN :Bilakah masa terbaik untk mengambil BEUTSKIN EESENCE(BE)?

JAWAPAN:Ambil 2 kali sehari,2 biji setiap kali makan sebaik saja bangun tidur dan sekurangnya sejam sebelum makan pagi.2 biji malam sebelum tidur.Fungsi makan sebelum tidur ni adalah zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam. Jangan lupa  minum banyak air sepanjang hari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

SOALAN : Kenapa perlu makan BE DAN SNE selepas bangun pagi dan sebelum tidur?

JAWAPAN:Pengambilan supplemen Beutskin Essence pada waktu ini adalah disebabkan waktu pagi merupakan waktu KEMUNCAK nutrisi dalam supplemen bertindak balas yakni semasa perut kosong

Pengambilan pada waktu malam sebelum tidur pula merupakan waktu badan melakukan proses pemulihan/pembaikan sel badan dengan pantas..KONSISTENSI DAN PENYERAPAN PANTAS akan berlaku dengan lancar pada waktu-waktu tersebut.


SOALAN :Bolehkah Beutskin Essence diambil ketika haid atau hamil/mengandung?


JAWAPAN :Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. Tetapi wanita hamil DILARANG mengambil produk ini kerana kandungannya yang boleh 'membersihkan rahim' dan mengecutkan saluran peranakan.

SOALAN :Selepas bersalin/berpantang dan menyusukan bayi boleh ambil Beautskin Essence?


JAWAPAN :Boleh, tapi pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga. Walau bagaimana pun, pada tempoh ini, sebaiknya anda mengamalkan BE dengan kapsul SNE juga, yang memain peranan penting membantu merawat/memulihkan bahagian dalaman badan serta mengembalikan kesihatan selepas bersalin secara keseluruhan selain memberi manfaat yang lebih banyak dalam penyusuan kepada bayi.

SOALAN :Lelaki boleh amalkan Beautskin Essence?


JAWAPAN :BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan BE ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. Untuk LELAKI, amalkan juga kapsul SNE, ibu segala produk terbaik untuk anda..

SOALAN :Bolehkah Beutskin Essence diambil bersama supplement lain seperti kolagen, Vitamin-C atau ubat-ubatan doktor yang lain?

JAWAPAN :Boleh, tapi bergantung kepada kesesuaian. Contohnya, jika supplement lain itu juga perlu diambil sebelum sarapan, maka ia pasti menyukarkan anda kerana BE juga perlu diambil pada masa yang sama,kan? Pastikan anda jarakkan waktu pengambilan sekurang2 nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

SOALAN :Berapa lama perlu amal untuk melihat hasil kecerahan kulit?


JAWAPAN :Semua obses untuk miliki kulit cerah berseri. Tapi sebelum itu, anda perlu fahami dulu bagaimana Beutskin Essence (BE) berfungsi dalam beberapa tahap dalam lingkungan masa tertentu. Kita rawat dalaman dahulu ok?

1.Penyerapan - 100% pati tumbuhan aktif yg diserap dengan pantas ke dalam sel-sel tubuh bagi mengaktifkan fungsi2 utama sel.

2.Pemulihan - Pati tumbuhan aktif dlm BE bertindak terus pada nukleus sel untuk menghasilkan enzim2 autogenus bagi memulihkan kecergasan.

3.Penjanaan semula - Pati tumbuhan aktif dalam BE membekalkan nutien2 yg mencukupi kepada sel dan membantu sel2 kulit kembali sihat.

4.Pengkhususan - Pati tumbuhan aktif dalam BE mula mengenal pasti dan bertindak secara khusus pada sel2 yg rosak dalam tubuh dengan menambahkan kepekatan kolagen dan membaiki struktur serat2 elastik, membolehkan kekenyalan dan keanjalan kulit dipertingkatkan.

5.Pembekalan semula - Pati tumbuhan dalam BE membekalkan semula tenaga dan tahap nutrien yg diperlukan oleh sel2 kulit.

6.Kebolehpercayaan - BE mengandungi 100% pati tumbuhan aktif tanpa penggunaan sebarang hormon dan oleh itu, ia tidak akan menyebabkan alergi dan kebergantungan.

Jadi kesimpulannya, jika kesemua tahap ini sudah dicapai, kesihatan dalaman dipertingkatkan, struktur kulit akan dipulihkan seperti jerawat, parut, pori2 terbuka, jeragat, kekusaman hilang perlahan2, maka barulah terlahir kulit halus cerah berseri! Ini semua diperolehi dalam tempoh 3-6 bulan pengambilan secara konsisten..:)


SOALAN :Jika memberhentikan pengambilan, adakah kulit yang cerah/mulus kembali menjadi gelap dan kusam?


JAWAPAN :Dalam jangka panjang, sudah tentu ia terjadi, kerana tanpa zat2/nutrien mencukupi, kolagen semulajadi badan terbina dalam kadar perlahan dan merosot, selain pengumpulan toksin yang menghasilkan radikal bebas mempercepatkan lagi proses penuaan berlaku.


ENTRY INI COPY PASTE DARI ENTRY BLOGSHO


Saya makan BE+SNE+EXCEL TEA dalam 2 minggu dan ini hasilnya.Dulu hanya ambil SNE sahaja untuk merawat masalah dalaman badan saya.Sekarang dah mula cuba try PAKEJ ADIRA DAN ARTIS LAIN MAKAN.Hehehe...

Nak order???

Boleh emel saya Yuyu.lar@gmail.com atau contact 011-29410140 atau ke page kami BEUTSKIN ESSENCE.TERUS LIKE UNTUK MENGETAHUI PERKEMBANGAN LANJUT!!!

Cara cara order???

  1. Boleh confirmkan produk,Berikan NAMA PENUH,ALAMAT,NO PHONE,IC(untuk keahlian) kepada kami melalui emel/FB/Contact 01129410140
  2. Bank in ke account CIMB 13010007705207-NURUL JANNAH.
  3. Confirmkan pembayaran.
  4. Kami akan pos ke alamat anda.

Ingin diingatkan,kami memang utamakan customer yang dah buat pembayaran dahulu untuk pengeposan!!!




Oct 15, 2012

PROMOSI RAYA HAJI PRODUK SNE

Assalamualaikum...

NI ENTRY COPY PASTE DARI BLOGSHOP SAYA

Ramai tanya saya PROMOSI BE DAN SNE SEPTEMBER dah tamat,takde diskaun dan free postage lagi la???Memang promosi dah tamat tapi taklama,Promosi Raya Haji kami dah bermula pula.Kami memang sentiasa mencari plan promosi yang sesuai dengan customer kami.Kalau tak dapat beli secara kotak,kami beri peluang beli secara biji.Kalau nak merasa kesemua pakej tapi takde bajet sampai RM550(BE RM240+SNE RM220+EXCEL TEA RM90),kami bukakan peluang dengan merebut harga RM210 SAHAJA DAN DAPAT MERASAI BE+SNE+EXCEL TEA macam artis ambil.





Boleh simpan RM550 tu tapi cuba PAKEJ ADIRA hanya keluarkan RM210 sahaja!!!
Ramai tanya Adira makan BE terus kulit kusam jadi berseri ke?Jawapannya tidak.Adira mencuba SNE+BE+Excel Tea!!!Set percubaan ini kami lakukan untuk anda yang baru ingin merasai pengalaman seperti testimoni yang telah berjaya dan menjimatkan wang anda .Harga pasaran sekotak BE RM240,SNE RM220,EXCEL TEA RM90.Dengan RM210,Anda dah dapat merasai 1 set lengkap!!! 

PAKEJ ADIRA :RM550  >>>>>> RM210


PAKEJ KECANTIKAN dengan hanya RM270 dan ditambah 10 biji SNE,30 Biji BE dan 10 sachet Excel Tea.Pakej ini sama seperti pakej Adira tapi berbeza dari jumlahnya.FREE POSTAGE untuk pakej ini!!!!

PAKEJ KECANTIKAN:
RM550+POSTAGE>>>>>RM270+FREE
POSTAGE


Pakej ini sesuai untuk pesakit mengidap penyakit Kencing manis,Darah tinggi,Jantung,Strok,SLE,KANSER dan penyakit kronik lain.Harga pasaran sekotak KAPSUL SNE RM220+EXCEL TEA RM90 +ARTECARDY RM230.sekarang dengan RM250,anda dah dapat merasai set lengkap rawatan produk SNE.Boleh simpan RM540,keluarkan hanya RM250!!!

PAKEJ RAWATAN :RM540 >>>>RM250!!!




Nak slim?tapi sekotak SLIMMERZ CAPSULE dan mencecah RM350.Tak termasuk SNE RM220 dan Excel Tea RM90.Total kesemuanya rm660.Sayang rasa nak keluarkan wang sebanyak tu kan.Jangan risau sebab kami dah keluarkan set lengkap PAKEJ SLIM dengan hanya RM210.Slimmerz hanya makan sebiji sehari.

PAKEJ SLIM : RM660  >>>RM210!!!!


Teruja dengan promosi ini???Haaa..apa lagi,emel Yuyu.lar@gmail.com atau contact phone number 011-29410140 ataulike fanpage kami untuk perkembangan lanjut kami.

Cara cara order???

  1. Boleh confirmkan produk,Berikan NAMA PENUH,ALAMAT,NO PHONE,IC(untuk keahlian) kepada kami melalui emel/FB/Contact 01129410140
  2. Bank in ke account CIMB 13010007705207-NURUL JANNAH.
  3. Confirmkan pembayaran.
  4. Kami akan pos ke alamat anda.

Sep 28, 2012

Panggilan manja untuk sidia

Hai kawan kawan.Apa panggilan manja kawan kawan untuk sibuah hati?Harap semuanya indah indah la macam dalam drama cinta melayu dihujung cerita la.Sangat happy ending macam Nora Elena dan set-tan.

Baby dan bucuk

Aku tak tahu macam mana boleh keluar 'baby' tu sendiri pada mulut insan bergelar manusia kepada ehemmm ehemm.

Contoh:"Baby,baby..wat ape tu?Baby rindu bucuk tak?"

Cuba translit:"Bayi,bayi.tengah buat apa tu?Bayi rindu busuk tak?".

Bayi?sedangkan kau sebut tu pada tua bangka umurnya dan dah  lima belas tahun bersunat(anggaran).Malu tau.Kalau sebut 'busuk',aku selalu terbayang lori sampah lalu depan rumah.



+


*
*
*
*
*
*
*


Ehem.Not nais not nais.


B dan Honey

Aku pernah dengar dulu yang 'B' ni istilah untuk hubby  atau ganti nama untuk 'bee' dan honey pula ganti nama untuk 'sayang' atau 'madu'.Ibarat madu dan lebah.Amboihh.Manis manis gitewww.

Contoh: "Honey sayang B tak?honey ni sweet la B tengok.Tak  puas tengok honey.Tengok sekali rasa nak lagi"

Cuba translit:"Madu sayang lebah tak?madu ni manis la lebah tengok.Tak puas tengok madu.Tengok sekali rasa nak lagi"

Lebah dan madu.Suwit kan suwit kan???

Lebah pada orang yang bermadu.Eh???Maaf maaf.


Abang dan sayang

Okay ini mungkin normal.Tanda lelaki lebih tua dari perempuan walau perempuan tu lebih tua dari lelaki.Abang tu tanda hormat giteew walhal agak geli juga kalau disebut dipublic antara couple couplesss.Kalau dah kahwin memang diterima umum.

Takde contoh.Malas nak bayang situasi.Heh!

Lisa dan Yusri

'Panggilan nama' ni mendatar je.Kalau tengah kapel tu duk bahasakan diri nama depan member member takdela kena boooo.Melainkan memang bahasakan diri nama tapi tengah comolot depan orang ramai. Memang kena booo siap record masuk youtube dan ada fanpages haters lagi.Gelemer sebulan.

Saya dan awak

Takde gambaran.cuma nak doa pada mereka yang berbahasa seperti ini kekal jodohnya.

Dinda dan kanda

Sangat klasik ibarat cerita pendekar melayu pukul 5 petang masa darjah 5 dulu dulu.Hikhikhik.

Banyak lagi panggilan manja yang manja manja untuk kekasih,Yang paling manja adalah 'Anje'.Teringat cerita Pi Mai Pi Mai Tang Tu yang makcik( Khatijah Tan) jual buah,surat khabar dan air tu panggil  suami dia 'Anje'.Hehehehe.

Panggilan manja saya(ehem ehem) pula...


Hihihihik.Belashing awww pipi itewww.


Untuk cuba apakah panggilan manja korang,boleh klik disni >>>>>> Panggilan manja.

Update.Beucure dah keluarkan Sakura candy iaitu supplement pertama di Malaysia menggunakan extrak sakura japan yang hanya kemam bawah lidah.terus meresap ke salur darah.lagi cepat berkesan dari telan!!

JOM SERVIS BODY DENGAN SAKURA CANDY.HAPUSKAN MASALAH DALAMAN DAN LUARAN WANITA


Cantikkan??nak tahu lebih lanjut pasal Sakura candy Malaysia ni boleh klik link bawah ni





Sep 27, 2012

BEUTSKIN ESSENCE PILIHAN ARTIS???


NI NOTIS DARI SNE HQ KL...



Sesiapa yang dah order,saya dah inform melalui sms/emel/facebook yang stok beutskin essence habis dan perlu tunggu dalam minggu depan(Minggu pertama bulan oktober).Maaf,stok memang terhad sangat.

Nad Zainal pelakon 'bukan bidadari' juga mencuba Beutskin Essence.


Heliza Helmi turut mencuba Beutskin Essence.Fuhhh!fuhhh!!memang hot sekarang ni.Pilihan Artis you olls.


KENAPA TIDAK PERLU RAGU UNTUK MENCUBA BEUTSKIN ESSENCE??

HALAL
Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
KELULUSAN KKM :MAL08031430TR

Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung
Cara makan: 2 biji sehari (sblm tidur) atau
: 4 biji sehari (siang & malam)

Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil dan jika mengambil sebarang supplement hendaklah makan 1jam sebelum makan supplement/mknn (Diambil semasa perut kosong)

Kandungan: Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn


APAKAH FAKTOR UTAMA DALAM BEUTSKIN ESSENCE?


8 FAKTOR UTAMA
1. Menyingkirkan toksin & mencantikan kulit
2. Mengembalikan kelembutan dan keanjalan kulit serta tubuh
3. Mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam badan
4. Menstabilkan fungsi hati, buah pinggang dan ovari
5. Anti-pernuaan dan mengurangkan kedut halus
6. Warna kulit rata dan memutihkan pigmen
7. Menguatkan fungsi lindung-diri kulit.
8. MENGANJALKAN BREAST DAN PUNGGUNG DISAMPING MEMERAHKN PUTING


MENGAPA PERLU PILIH BEUTSKIN ESSENCE?


6 Ciri utama Beutskin yg unik.
1. Penyerapan - 100% pati tumbuhan aktif yg diserap dgn pantas kedlm sel-sel tubuh bg mengaktifkan fungsi2 utama sel.

2. Pemulihan - Pati tumbuhan aktif dlm BE bertindak terus pd nukleu sel utk menghasilkan enzim2 autogenus bg memulihkan kecergasan.

3. Penjanaan semula - Pati tumbuhan aktif dlm BE membekalkan nutien2 yg mencukupi kpd sel dan membantu sel2 kulit kembali sihat.

4. Pengkhususan - Pati tumbuhan aktif dlm BE dan mengenal pasti dan bertindak khusus pd sel2 yg rosak dlm tubuh utk menambahkan kepekatan kalogen dan membaiki struktur serat2 elastik.

5. Pembekalan semula - Pati tumbuhan dlm BE membekalkan semula tenaga dan tahap nutrien yg diperlukan oleh sel2 kulit.

6. Kebolehpercayaan - BE mengandungi 100% pati tumbuhan aktif tanpa penggunaan sebarang hormon dan oleh itu, ia tidak akan menyebabkan alergi dan kebergantungan.



BOLEH TAK MAKAN BEUTSKIN ESSENCE DALAM PANTANG?


SANGAT DISARANKAN MAKAN TAPI UNTUK KESAN YG LEBIH BAIK,,MAKAN SNE CAPSULES + BEUTSKIN ESSENCE UNTUK PENYEMBUHAN DALAMAN DAN LUARAN YG LEBIH CEPAT.IA BOLEH DIAMBIL SEAWAL 40HARI PANTANG.

HANYA RM240 + RM220

INFO HEBAT YG PERLU ANDA TAHU LAGI MENGENAI BEUTSKIN ESSENCE

Beutskin Essence bkn shj utk utk dptkan kulit putih kemerahan seluruh bdn..tetapi byk khasiat lain yg perlu anda tahu seperti....

  • jika ibu2 yg breastfeed,ia akn perbanykkan susu bdn
  • ia bagus utk dalaman wanita seluruh bdn
  • ibu2 yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence
  •  ia juga boleh mengetatkan Miss V kita,malah  mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kahwin dan yang ada anak.
  • ia blh tegang n montokkan breast.
  • ia blh firmingkan muka .
  • tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh.
  • malah pipi akan naik gebu seperti dicucuk botox
  • ia juga menambahkan rangsangan seksual bg suami isteri
  • ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yg jatuh.
  • ia juga minghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..mlh wajah akn berseri2 dan cantik.


       dan byk lgi....

p/s:Untuk kesan yang lagi bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan ....

PESANAN PENAJA:SAYA DAH SIAPKAN BLOGSHOP SNE SAYA.SO,BOLEH JENGUK TERUS KE SANA.SENANG CERITA,APA APA TENTANG SNE SAYA AKAN UPDATE DISANA.OKEH!!HEHEHE..



JOM LA MELAWAT SNESTOKIS.BLOGSPOT.COM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...