Jul 20, 2011

Geli Okay Geli

Entry jujur sejujurnya jujur jujur jujurnya

Rimas la tengok lelaki kulit sawo matang + rambut kaler karat + pakai spek hitam + body pendek tak cukup taff berjoget bagai nak rak feeling kau lah paling hansome. Jambu konon. Aku rasa gay tengok pun geli la walau korang versi lelaki gay suka kalau tak join group Prince Of Pop. What the.....Helllllll...






Korang tak makan kimchi hari hari la budak, tak payah feeling korea sangat. Nah !!!




.
Main jauh jauh. Makan budu budu. Makin buduh buduh.







P/S: Lupa taruk gambar petai,jering lah. KPOP konon. Geli woiii geli.

42 comments:

Alya Esprézzo said...

HAHAHAHAHA..alamakkk lepas satu-satu, tadi GULA GULA yg nie plak apa?? hahhaa gelii gakk..geli gelii..

Ameer said...

sEDAPnya.... terliur aku... Teringat kat kampung tiba-tiba....

Solihahazahar said...

haha eee gayyy

Akim Kebal said...

ya allah, untung la sapa hidup tahun 1999 tu.. kumpulan EKAMATRA je.. hehe

hamzah ian said...

main jauh2... hahhaha

ascil.punye.lah said...

geli mat geli mat geli mat mat mat.

parah kalau mak aku tengok.kompom dia basuh budak budak nih dengan sambal belacan!

budaksetan said...

jijik gua jijik!

Anonymous said...

pakai tudung tapi mengata orang dalam blog nauzubilah...

rerehalim said...

Dahla GELI lepastu suara nak MESIN apesalll do?budustus.

MinahSpekMerah said...

hanya tiga huruf bole ak taip;

WTF!!!

fairuz said...

makanan tu lagi sedap woii

cik Dil said...

hape nii..aduyaii..pelis2..reject..xyah la nk kpop sgt =.=

SyazwanSarawak said...

#LOLolol .satu2 group kena bahan kat blog. hikhik

specsy said...

haha. geli oi geli!
kak yuyu, cencaluk jangan lupa! haha

Raden said...

hensem tau kulit gelap rambut blonde...cam hawaii tau...

EZAN IDMA said...

ahhaha dyorg suke

ayanuts said...

he..he..smlm tgk dkt WHI..sumpah geli..

i'm ezza haniza said...

sedap nyeee tgok budu..maen jauh2 ,,hahaha

mOoN said...

erk...ades..huhuhu

H.J said...

aku pom geli nga kpop nih.haha

teyn teyn said...

tetiba rasa kecur .. hehe..

belom teruja nk tgk video tuh , hahaha

**::CIKNUURUL::** said...

haha,.xsmpt tgk kt WHI,.huhu

suka merapu said...

geli nak abiskan tengok....wekkkkk!!! (muntah laju2)

Nour Akmal said...

serius..tak suka gak dgn pembawakan budaya KPOP ni..
serius, ntah ape2..

Hang Leo said...

bek aku x payah tengok...serupe pok cik kayuh beca belakang umah aku jer,hahahha...diorang bajet sepadan rambut karat ngan muka x berape nak cerah tu:)

ZouL said...

hehe..kpop ye..ZouL tak layan la..

Heidi Shafiq said...

heidi shafiq lagi hensem la weyh.. ishh.. panas tul aku.. (tetibe)

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

Cik Ct said...

follow awk dr kunci locker.. haha.. follow laa sy kalo sudi.. thnx =)

♥yaya budak suka embun♥ said...

huaaarrgghhhhh
sambal belacan
hahahahaha

evagurl (podshop) said...

kau jgn main main. jom main main awwwww <3

Syafiq Salim said...

bukan comey ke ??
haha

Asyila Zainuddin said...

siyes geli giler! habis rosak imej kpop sebenar.. hahaha...

nik lan nik mat said...

lupa daratan lettew

sarah mohamad said...

kimchi vs budu ofkos budu lagi sedapppp hehehe

nizamsani said...

kasihan.

Sheeszshira Shiraz.... said...

Masalah la syarikat rakaman Malaysia ney...xderk identiti sendiri. Bodoh mcm mende...Nk tiru2 gaya kpop plak...Gula2 la, 24:7 la, Pop la lps ney apa...Lady Generations, Crown, KERA ape2 je la...Boo syarikat rakaman malaysia....

>ada sape2 nk saman aku ke lepas ney...Ney pendapat sendiri klu x puas hati fikir sendiri maa mn salah<

nadia natasya said...

geli geli geli -,-

Azuan said...

Emm, apa benda KPOP ni?

Meck said...

haihhhh x sanggup tgk

Umie Artoqiemie said...

terbaek !! kah2. aku ada tgok kat WHI.

JaLi AshBurn said...

budu kan sedap, . . aku suke budu dengan cencaluk, . . :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...