Apr 6, 2013

Tips memilih suplement/makanan tambahan

Assalamualaikum.Mungkin korang yang kawan kat facebook dengan facebook saya dah tahu sangat sangat sekarang ni saya hantu supplement.Umur dan meningkat,luaran mungkin nampak okay tapi dalaman fuhh letihnya bekerja.Tak bekerja dan tidur 24jam pun letih juga.Kulit pulak kusam.Penyakit bertambah tambah.Emosi tak stabil.Banyak betul masalah kan.

Supplement pertama saya ambil waktu umur 23 tahun,tahun lepas dengan SNE(Kapsul SNE,Beutskin Essence dan Excel tea).Hihihi.Berlambak suplement kat luar,kena pandai pilih je.

Ngeh ngeh ngeh.No tepon tu untuk yang serius nak membeli produk.Hihihi.Ada nampak hologram di kotak Beutskin essence diatas?Tu menunjukkan Beutskin Essence ORIGINAL.

1.Beli dari pengedar yang Sah.Contoh yang ada hologram KKM diatas menunjukkan produk SNE yang tulen.

2.Tahu masalah dalam badan.Macam saya sendiri sentiasa rasa letih,kulit kusam,emosi tak teratur,bulanan tak teratur,banyak negetif la senang cerita.Jadi ambil suplement khas untuk dalaman.Bila dalaman okay,luaran automatik nampak okay.Hihihihi.Kalau customer tanya produk mana perlu dia ambil,saya akan tanya "ada apa apa penyakit tak?".Tu bukan tanda menyebok nak tahu penyakit orang tapi nak bagi customer dapat pulangan bila beli produk tambah lagi yang mahal mahal.Jangan labur duit tau untuk dapat KOSONG.

Kalau ada penyakit,elok ambil kapsul SNE dahulu.Kalau penyakit tu serius macam kencing manis,darah tinggi,gout,cancer,elok ambil Kapsul SNE dan Artecardy essence.Kenapa?Boleh baca disini -->Fungsi Artecardy Essence.

3.HALAL.Bila makan je mesti dan wajib dapatkan yang halal tak kira la suplement ke pasir ke batu ke asalkan yang masuk ke dalam mulut dan jadi darah daging tu adalah Halal.

4.Tahu Proses normal selepas mengambil sebarang supplement.Ramai tanya kenapa naik jerawat lepas ambil makanan tambahan?

contoh:

"Kenapa muka saya naik jerawat bila saya makan SNE dan Beutskin Essence?

Inilah namanya proses detoksifikasi. Badan kita penuh toksin dan bertambah setiap hari di sebabkan oleh pemakanan, kosmetik dan persekitaran. Sehinggalah sampai satu tahap, toksin ini menyebabkan pelbagai penyakit kronik yang boleh memudaratkan kita.

Proses pembuangan toksin berlaku dalam pelbagai cara, antaranya melalui perpeluhan, pembuangan air besar dan kecil, berkahak dan darah haid (untuk wanita). Jerawat adalah salah satu cara pembuangan toksin apabila kita kurang minum air. Bila kurang minum air, kita kurang buang air kecil jadi toksin tadi tidak ada pilihan lain akan keluar melalui liang-liang roma terbuka di kulit kita. Oleh itu JADILAH JERAWAT.

Proses tindak balas pemulihan SNE berbeza antara satu individu dengan individu yang lain. Ada yg mengalami sengal2 sendi, ruam2 tumbuh di badan, sakit kepala, sakit di bahagian badan lain tetapi ini hanyalah sementara sahaja. SNE akan memulihkan sistem badan kita kembali beroperasi seperti semulajadi."

5.Pastikan makanan tambahan tu punya testimoni hebat yang boleh menyakinkan diri sebelum beli.

contoh:

 Dato dr Sheikh Muzaffar sendiri menjadi duta SNE.Hebat hebat!!!



Bukan mudah artis sendiri mengakui dan bergambar dengan produk dia amalkan.Contoh SNE lebih 25 selebriti yang menggunakan produk ini.So?

Untuk lihat lagi testimoni boleh ke SNE Beutskin Essence page.

Disebabkan saya ni memang ada masalah keguguran rambut,kuku nipis sangat dan kutikel tak sekata.Terpaksa pakai inai nak kasi sihat tapi tak juga juga sihat,so saya tambah jus aurawhite.

Haaa,ni set lengkap supplement pilihan saya.Ada kapsul SNE,Beutskin Essence,Aurawhite.Air kosong perlu lebih tau setiap hari bila amalkan suplement.

Khasiat Aurawhite yang buat saya berminat dan suka sangat ni:

-Rasanya macam jus anggur.best.
- Dapat mencerahkan dalam masa 1-2 minggu
- Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah seperti Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
- Rambut lebih sihat,halus, bersinar & kurang keguguran
- Mengurangkan kedutan & garis halus
- Melambatkan proses penuaan
- Mengatasi masalah sembelit
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan tenaga & lebih aktif
-Mengurangkan rekahan pada tumit kaki
- Menguatkan otot, kuku dan tulang
- Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat


Harga aurawhite RM150,FREE POSTAGE,FREE SHAKER,FREE MASKER!!!

Harga produk SNE:

SNE Kapsul RM198 (harga biasa RM250)
Beutskin Essence RM210 (Harga biasa RM260)
Exceltea RM75 (harga biasa RM90)

FREE MEMBERSHIP.FREE GIFT jika beli gabungan sekotak SNE dan sekotak Beutskin essence.

Nak order?Sms ke 011-29410140 atau terus lihat update kat Page Sne Beutskin essence :)

3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

kte lum pernah ada pngalaman amik bnda2 cm ni..hee

Ain Dzaya said...

teringin sangat nak cuba..dulu nak beli sne tp cam maham sangat..huhu..tak cukup bajet..pastu takut tak menjadi..nak try aurawhite..tapi alang2 na keluar yang 900000mg tu..baik tunggu yang tu dulu..tehee

Ain Dzaya said...

teringin sangat nak cuba..dulu nak beli sne tp cam maham sangat..huhu..tak cukup bajet..pastu takut tak menjadi..nak try aurawhite..tapi alang2 na keluar yang 900000mg tu..baik tunggu yang tu dulu..tehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...