Jan 29, 2012

Mimpi saya

Pagi ini aku sangat teruja betul nak bercerita. Semalam aku bangun pukul 3 pagi. Gara gara terkejut dengan mimpi. Ada air mata keluar celah bulatan mata. Aku lap lap lap air tersebut. Puncanya aku mimpi tanam sawi. Lepas tu sawi tak menjadi, abang aku marah aku sambil pukul pukul aku. Serius.


Lagi sedih disebabkan tak jadi tanam sawi, ayah aku benci aku. Semua aku buat tak kena dimatanya. Maka aku menangis sampai keluar air mata jatuh atas tilam. Betul, sikit pun aku tak tipu. Serius!!!


Aku tak tahu kenapa cerita ni perlu dijadikan entry selepas 3 bulan tak berupdate belog ini. 


                                      Gambarannya macam ni la. Terasa semua orang benci kita.


Bodohkan cerita ni? bodoh kan???

22 comments:

Cik Eka said...

comel je..tanam sawi kene marah...

tapi kite penah tau..mimpi menangis kena marah..sampai bangun pun menangis...

huhu

mizzkechique said...

Xmcm sawi pun.. hehe

Yuyu said...

sebab tak macam sawi la kita labelkan awal awal tu sawi...hihihi...:)

zeeck said...

huhuh mane ade bodoh..bess lah..tanam sawi~ :D

erysweetie said...

hehe... sampai menangis betul2 tu

syafiqakarim said...

apasal lu lama gila sepi.hahah.

Aisyah Ahmad said...

kerana sawi aku jadi begini.hehehehe

tieha ismail said...

kikiki...alolololo shian dye kene mara sbb tanam sawi x menjadi *hik

CERITA AKU said...

kiut je rupa...hahaha

mia said...

hahahaa, entry come back yang paling AWEsome la yu!!

mohdhazlan Dreadlock said...

bkpe awok comel sgt :)

CekbOlat-bOlat said...

hahaha.. tanam sawii.. aisehmenn.. lek laa.. mmpi kan menan tdur =)

Ain Dzaya said...

bukan sedih..tapi nak gelak...hahahaha

Nur Aischa said...

kahkahkah seriusly kelakar mimpi akak, aiyoo desebabkan sayur sawi jea, teruk betul kena marahnya XD

Lady Emilya said...

huyooo, unik mimpi ni hik hik :D

ayanuts said...

he.he..kartun tu nmpk mcm sedey sgt

logorithm said...

Tak per... usaha lagi dalam mimpi Part 2 nanti. Mungkin sawi akan menjadik dan abang dan ayah Cik Yuyu akan berbangga.

Hehe...

kLiPKeRt@sPiNk said...

hai yuyu..salam kenal~~

tersesat kt sini dr blog hamzah ian..hehe

kLiPKeRt@sPiNk said...

hai yuyu..salam kenal~~

tersesat kt sini dr blog hamzah ian..hehe

nia marlissa said...

kenapa tak tanam lobak ? bolh bg arnab mkan

Santa Clown said...

assalamualaikum .

saya SantaClown @ Founder D3SiG . sebagai yang baru di dunia blogging ini , saya ingin meminta tolong kepada anda untuk membantu kami dalam mempromosikan servis terbaru kami iaitu D3SiG . dalam catalan , desig membawa maksud wish (harapan) . di web kami , kami menerima perMINTAan yang diminta dan akan usaha untuk menunaikannya . setiap permintaan dicas serendah RM10.00 sahaja .

datanglah lawat ke blog kami untuk maklumat yang lebih lanjut.

http://d3sig-ing.blogspot.com/

ikhlas,
SantaClown .

fRaMe+LenSeS said...

cam tomei plak rasa mimpi ni. aahahahha :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...