Jun 5, 2011

Calon suami masakini

Berikut adalah gambar calon suami pilihan bakal isteri june kiini.



Memasak dan menyiapkan makanan untuk isteri.Basuh pinggan/mop lantai/kemas rumah semua kerja suami.



Selalu berbincang dan sediakan rumah macam ni.

Sediakan rumah bertangga tangga.


Senyum macam ni.


Tidur angkat ketiak.



Ambil gambar macam ni pon boleh janji body taf taf...


Eh yang ni takmo takmo.


Tengok ! terbaring kat wad pun boleh senyum dapat suami macam ni. Tula yang diidamkan. Taf! taf..

Yang lain sila tambah sendiri. Aku nak taruk gambar banyak2 takut berat plak. Hadoiii. Kredit to Fanpage Seth Tan.


39 comments:

laskar pelangi said...

abis semua duk berangan nak dapat laki cam seth tan =)

budaksetan said...

seth tan perogol, HAHAH

aq noor said...

kalau muke perogol mcm ni spe yg tak nak...hahhaha...

btw, suke pic muke seth tgh senyum...

Akim Iqbal said...

komen atas bongok.. hahaha

Yuyu Musa said...

@laskar pelangi:hahaha..seth tan hensem n romantik.tu je.haha.


@budak setan:hihihi..dlm tb..


@aq noor:hah???mana2 perogol pon sy x nak..awk silap cakap eh?kan?

@akim:silap cakap kot..

Liyana Zahim said...

Laki taf adlh berat dan tak mampu ditampong.. (Stetment lapanblastaunkeatas)

sYafIk-wAy said...

NAMPAK SANGAT PEMINAT TEGAR . HAHA . *AKU PUN *

EZAN IDMA said...

hha tidur angkt ketiak? so sweet

SYARIFF HAIKAL said...

sy aron aziz..wa nape letak pic saya kt cni??..

Rahmad said...

dilema drama nora elena..

suma maw romantis macam si seth tan..

buat bloglist baru. berminat nak join.

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/join-bloglist-bersama-rahmad.html

strawberrycincau said...

ooohh seth tan!!!!! ensem!!!!!!!!

HaNa Hani said...

ptot semua angau seth tan aiih
^_^

Faiz Tapit said...

ape seth tan seth tan ni? grrr

budaksetan said...

marah nampak tapit?HAHA
btw muka time dia senyum tuh aku rasa nak bagi kaki, haha

mia said...

hahahaa...tido angkat ketiak xbole belah kan yang..ahhahaa

Anonymous said...

lawak la engko..haha..tergelak-gelak ak baca..

aLieF si Muncung ManiS said...

saya lah seth tan..hehhe..adik saya beriya2 suruh saya tgok citer ni..adoi..memang kuat penangan citer ni..:P

Chempaka Sari said...

haha kelakar siap print skrin lagi. Mcm best je cerita ni. tak pernah tengok lagi.. anyway follow ur blog...XOXO, Chempaka Sari.

edaolala said...

yeahhh dats soo true !! hahahah :D i pun nak suami camni woahhaha :D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

keh3..teerrsama plak weh..xdisengajakan..jangan marah aku.. =P

cimOt said...

laki aku tu weyhhhhhhhhh!!!

athirah said...

hai yuyu.... semalam x tgur sgt.. heheheh....

trex dh update psl smlm

Ujang9897 said...

kau tgk aku jer..dh mcm seth tan...hahaha

Wani said...

tidur angkat ketiak ?? hahah
hebakkk la penangan cerita ni . huhu
*btw , follow k.yuyu musa :)

NuR 'aQiLaH said...

ohh suma ngan gila dekat SEThAN ni.. HAHA

Raden said...

laki tido angkat ketiak itu mnyekse bini kat sebelah tahu??

ainol akasyah said...

demam seth tan melanda dah..ramai gadis2 termasuk sy nak laki mcm seth tan bkn setan hehe

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Syafiq_Elf said...

Romantiknya..
X pernah miss cerita Nora Elena lagi nie. Ahaha~ ^_^

Jom serbu blog ini :
http://syafiq-harddance94.blogspot.com

Yuyu Musa said...

@liyana:tak paham tak paham(kite baru 11 tahun taw)


@syafiq way:hahaaha...eleh,kau kata kat diri sendiri eh?


@ezan:hihihii...sweet..ketiak aaroon xpe..hahaha

@syafiq haikal:hah???nak sign...hihi

Yuyu Musa said...

@rahmad:hahhahaha..sbb dia terlalu romantis la ramai duk dilema..

@strawberi:hahaha...ouh sangat!!!


@hana:hihihii


@faiz:ape?ape?grrrr

Yuyu Musa said...

@budak setan:hahhaah..aku bg kaki kat ko kang...hihihi...jgn bg kaki kat seth aku..



@mia:hikhikhik...


@anon:ho ho ho


@alief:hihi..nak signnn!hihi

Yuyu Musa said...

@chempaka:cite ni best buat org ske berkhayal..haaahhahha


@edalola:hahaha..

@iqbal:aku tak marah ko...

@cimot:hah?mana?man?

Yuyu Musa said...

@athirah:hi...tula..lain kali jumpe tegur la..:)


@ujang:iye..iye..ko mmg mcm setan..


@wani:ramai btul suke seth tido camtu kan???lelaki muke hensem tdo mcm tu mmg sweet..hik3


@nur aqilah:hahahhahaa..penangan..

Yuyu Musa said...

@raden:takpe kalo laki hensem..hahahahaha


@ainol:hahahah..tp ada part dia x leh jd laki diidam..hihi


@zuwairi:ho ho ho

@syafiq:aku baru 3 ari tgk..hahaha

Isteri Encek Bard said...

UJANG CAM SETH TAN, JAUH PANGGANG DARI API....

Yuyu Musa said...

hahahah..taw xpe..

tiha said...

Salam Perkenalan
marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com/2011/06/perihal-craft-dan-contest.html

teNgkU jOeH said...

kalo ko jd model kot bru dpt laki cm2......


tp prob nyer....

ko xjd mdel...

harapan jela...hahahah

mkn kalsium byk2 ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...