Apr 15, 2011

Diam.Tunduk.Dongak




"awak tahu kenapa saya rela hati kosong dari penuh bunga bunga?".

diam.

"saya ada prinsip utuh.bukan untuk berbunga bunga pada awalnya namun layu bila tiba waktunya".


tunduk.


"jangan cuba menenangkan dia disaat airmata menitis tapi cuba tenangkan disaat airmatanya belum bergenang dikelopak mata."


dongak.



entry ni aku sorang je paham kot

11 comments:

Faiz Tapit said...

ape ni? ape ni? huhuu

mysara said...

aik...nape ni??

HAZWAN17 said...

ada maksud tersirat ni...(wondering)

yuyu lar said...

paiz:keh3...adela


mysara:nmpk sgt aku sorang je phm kan..

hazwan:thumbs up!!!

yaya_flanella said...

it was really deep meaning.

xazryx said...

mendalam nih .hoho . :)

Fadah said...

hai yuyu...

jom xchange link kat blog list nak x?
fadah dah add link yuyu kat bloglist perempuan...
jom ushar..
okies

yuyu lar said...

yaya:deep deep deep...


xazyx:oh sangat

fadah:thanks=)..insyaallah

Ai Ni.. said...

pompuan je kot mudah phm..laki susah sikit ayat tersirat ni..yeke??huhu

best!!mesti kata2 ni lahir dr hatikan..hihi

yuyu lar said...

aini:hehe..yup,perempuan je phm..hehe

z said...

oke macam paham =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...