Aug 13, 2011

Kesian

Kah!!! kah!!! kah!!! Gelak guling guling.

Dengan ini, saya mengucapkan takhziah kepada rakan blogger yang selama ini bertungkus lumus ingin memenangi hati Cik Lisa Surihani. Mereka adalah tidak lain dan tidak bukan Hamzah ianFaiz Tapit dan Iqbal Hakimi dan ramai lagi. Tepukan gemuruh diberikan kepada....



Lisa Sughihani dan abang Yusry KRU. Korang memang sepadan. Cepat cepat la nikoh yek. 




Credit: Bulan purnama

Kalau boleh saya lebih sukakan Yusry dan Lisa kahwin awal, meh nak pilih tarikh sesuai meh. 13/8/2011 pun sesuai. Jangan tunggu lama lama. Ucapan kesian juga diberikan kepada seluruh lelaki yang gilakan Lisa. Tula,sebelum nak takel sepatutnya sediakan Lambogini 5 bijik, baru dapat. Ni duk post kat twitter,facebook Lisa. Sebelah mata pun Lisa tak pandang la.


Kah!!!Kah!!!Kahhhhhhhhh!!!!!!.


Rasa nak ketawa sampai tahun depan je. 

28 comments:

JIJI YU said...

pergh..aku tak minat die ni

SyazwanSarawak said...

so, the konklusi is jangan la pasang harapann kat artis cam lisa sughihani dan yuyu musa

ahaks

fairuz said...

haha lisa tau pun tidak name diorang tu. puihh!! hahaa

Faiz Tapit said...

berapa kali nak cakap, ni khabar angin je! grr

Bulan Purnama said...

haha .. melepas peja dengan pait tapit .. :P

Kafe Que said...

lisa : gud bye hamzah...

hak3

Yuyu Musa said...

@jiji:sekarang baru kata tak suka.eleh.

@syazwan:pasang angan2 kat aku bleh asalkan ade lamboghini jugak...lalalala

@fairuz:setuju.kah3

@faiz tapit:okeh3 kabar angin je*amek ati..kah3

@kafe que:kah kah kah...*gelak guling2..mia mimi konon..

sYafIk-wAy said...

hahaha nasib baik ak tak mnt lisa .

hamzah ian said...

eleh...

zeeck said...

eeee~ bapak xsuke die kawin ngan yusri....grrrrr....yusri da dapat era fazira dlu dah la..ish!!!

btw nie die XD
http://zeckze.blogspot.com/2011/08/menang-pulak-rezeki.html

Nur Aischa said...

haha tahniah buat lisa & yusri :D

Shawn Razaleigh said...

demit3

ENCIK TIKUS said...

kakakakaka...

syahiraaghani said...

nak gelak kan jugak ! kahkahkahkahkah. konon wat entry mimpi dgn lisa lah. webcam lah bagai. hahaha . pasni wat entry frust menonggeng plak. kahkahkahkah :D

gedek! said...

eh...?

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ni semua khayalan je..jangan amek serius..best man win..hahaha

Kumpulan puisi said...

Assalamualaikuum,,..
pertama nie di tempat ini,,.
salam kenal ya,..

Ijin follw ya,..
makasi ,..

Raden said...

ala..dulu abam yusri dok ngorat aku wat dunno je..huh

Yuyu Musa said...

abamm yusri nk kat ai jugak tapi biarlah dia..tak minat la lambogini..hihik

Wuming said...

Beza umur 13 thn woo...

Yusry tu kaya woo...

Tahniah kepada kedua-dua..

RepublicAku said...

keh3...jodoh ada tidak ke mana...

budaksetan said...

kita sokong abang tapit, khabar angin je

wani brahim said...

hahaha kawen gak budak nih..habis melepas yang len2 huhu

Namee Roslan said...

yuyu..okay ini kelakar! hahaha, ramai gila yang duk tergila lisa ni..last2 dengan yusry,beza 13 tahun?? :D that is so sexy :D

Mat Akim said...

EPIC je ni

b a m b a m ' s said...

hahahahha..likeee!! :P

Raden said...

aku manusia hine nie pon xsuke lelaki miskin. ape lagi lisa..

jum la kite gelakkn bebudak tuh

meaw said...

kesian kat mejah woooooo,haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...