May 14, 2011

The Donkees

Aku sekarang mengakui tengah jatuh cinta.oppps!!!.Jatuh cinta lepas dengar lagu baru The Donkess  la.Terus angau nak dengar dan dengar lagi.apa barang layan M pop,layan indie la baru syok.baru remaja.ngeh ngeh ngeh.



Walau ahli The Donkess tak seseksi Nor Ain Nordin.Tak secute gula gula dan secomel 24:7,tapi tetap buat aku tidur dengar lagu The donkees.Ahli The Donkess Nyeng (vocalis),Side,Bulat,Pedi,Rouse.


                              



                             



                               



Yang paling aku suka sebab dorang ni lain dari budak Indie lain.Ada identiti tersendiri tu.RETRO.Perghhh macam 60's tu.Korang dengar la lagu dorang,aku suka gila gila weh.Serius paksa korang dengar.hehe.Lepas tu sila la dengan pantas  pergi ke Fanpage The Donkess dan like.Ajak la anak beranak jiran tetangga rakan taulan like juga yek.


Oh lupa,The Donkees ni band dari Kelantan.Buat orang kelantan ,sokonglah oghe negeri demo desss!!Kalau nak minta dorang perform mana mana event boleh contact aku atau terus je ke Page The Donkees.


Buat korang yang minat vintage,gaya classic ,retro apa kata try minat juga band berjiwa retro macam The Donkees.

15 comments:

Anonymous said...

soqa nyeng xsama mcm aku penah dengaq.hahaha

Mizz ErMa said...

sy anak kelantan, xpenah dgr la plak sal band nih..hihihi

zulfitry.com said...

hehe.. boleh je layan lagu diaorang ..tapi hati ni jiwang..so sekali dengar jer la.

HaNa HoNeY said...

not bad la lagu diorg
ingat bnd zaman bile la tadi
haha
^_^

Faiz Tapit said...

encik keldai! ahahaha
tenet lembab ah... grrr

Yuyu Musa said...

anon:sound system kot yg buat soqa jd lagu tu...:)

Yuyu Musa said...

mizz:banyak lg band indie dari kelantan..akn dtg sy review okeh..hehe

Yuyu Musa said...

zulfitry:hihi..aku dgr lagu ikut mood,klo aku rasa nk jiwang dgr lgu sugar love cookies..hahaha

Yuyu Musa said...

hana:hahaha...zaman retro muncul kembali.haha

Yuyu Musa said...

faiz:incik lembu...incik keldai x mkn lg lettew..sbb tu lembab..haha

EZAN IDMA said...

lame tak dengar lagu indie2.

BLADE EDGE said...

salam...

xpenah dgr pun pasal grup ni, xpenah masuk tv ker?

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

Yuyu Musa said...

ezan:indie menyepi jap lepas kuar mpop..haha

Yuyu Musa said...

blade:indie jarang masuk tv tapi famous kat youtube

Anonymous said...

ni fb on of the member:)
Apih Koksey Kokdam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...