Aug 25, 2010

kenapa perempuan berubah hati?part one

okay kawan kawan.bertemu kembali dalam keluh kesah kak esah  yuyu.sebagai perempuan la kan,nak berubah hati tu bukan senang tapi kadang kadang senang jugak.

apa kau cakap ni yuyuuuu?.

macam ni la kan,perempuan ni pun manusia jugak dan berubah ubah juga sifatnya.macam aku,dulu suke sangat kaler putih tapi sekarang lagi sukakan kaler yang ceria.kuning.merah,hitam.hijau bersinar sinar.


dalam bab hati ni.perempuan berubah sebab sifat lelaki tu sendiri.takkan bergoyang pokok kalau tiada angin yang menolak,tak bergelora air jika tiada ombak mendampinginya.amboiiii kau berbicara!ehem ehem.tak dinafikan mula mula bercinta amboi laki pijak semut tak mati tapi lama lama perangai asalnya akan keluar.
pada mulanya semut tu pikir banyak kali

 '' aku nak mati ke tak.laki ni pijak aku ke belai belai aku?''tak ke konpius semut tu kannnnn...

lama lama,semut tuh berkata:
''kau tak pijak pun aku rasa nak mati!''




perangai macam mana tuh yek?


  • lelaki dengan semulajadinya ada sifat cepat bosAn.so,membuatkan perempuan ragu ragu.so,kena la reject awal awal laki nih.

  • lelaki yang ego nya melambung!yang ni memang meluat menyampah aku nengok.kalau hansome ,mata kuyu macam farid kamil takde la nak meluat sangat,ni tak cakap pun senget benget,pastuh nak ego ego.amboihhh bang,mau pelempang ka?

SORRY yek abangg  farid kamil.i terpaksa letak gambar you nih.just nak tunjuk mata you yang kuyu nih membuatkan yang menyampah jadi menyuka...ehem ehem...
  • lelaki yang berlagak .dapat malukan diri sendiri je.


KES PERTAMA
''bapak i ada bmw,merz...boleh la ronda2 bawak you''...

KES KEDUA
''i baru je beli bag.rm 300 taw.selepas tolak tolak campur campur..sangat murah''

padahal si makwe tahu je tu barang siam.oppppps!dapat makwe yang taktaw  boleh la kau kelentong.tapi kalau yang high taste kau kelentong alamaknye reject lagi la.
nah!masuk dalam plastik bag i nih.oh my DIOR! *gedik gedik dengan punggung tertonggek*.sebolehnya lelaki tu rendahkan la diri tuh (bukan pendekkan body taw,cuma hadirkanlah rasa rendah diri tu).baru hati wanita ini cair.betul la you.i tak tipu.nak berlagak buat apa kannnn...

  • lelaki perasan macho dan buat buat macho pun membuatkan wanita masa kini rimas yek wahai abang abang.jadilah diri sendiri.wanita lebih tertarik pada lelaki yang sedia adanya dirinya macho konpemnya dan lelaki yang menjadi dirinya.

tengok abang  depp nih.nak kata macho semestinya la kan.cuba bayangkan lelaki tak macho buat2 macho macam nih.tak ke buruk?....telebih la pulak kau yuyu!jangan marah...hik3
 
  • kalau lelaki tak suka wanita yang ada body order.macam tu jugak la wanita kurang suka lelaki yang sedemikian.so,jagalah kebersihan badan anda serta pemakanan anda.

  • lelaki yang selalu abaikan girlfriend nya demi bersama kawan kawan dia je 24jam .perempuan ni lebih beremosi dan selalu fikir bukan bukan.contohnya....
''you,tak jadi la dating hujung minggu nih,i nak main futsal.kalau takde i dalam team maknanya musnah la team tuh.kawan kawan i mengharapkan i pergi'' si teruna berkata demikian.

buat perempuan yang dah biasa dan lali dengan keadaan ini akan jawab dalam hati

''entah2 kau nih gay.asyik nak berkepit dengan laki jek''.tak ke jadi fitnah dalaman tu yek?ehem ehem.akak taktaw.


mak aiiiii...euuuuwwwww...

  • lelaki yang selalu abaikan teman wanitanya dalam bahasa sopan.lelaki lelaki ini tunggu masa je untuk girlfriend nya berbaik dengan lelaki lain dan berubah hati.so,jika terkena pada batang hidung sekarang.sila sila la meminta maaf dan berubah.sememangnya pemikiran wanita dan lelaki itu berbeza.wanita akan lebih fikirkan negetif bila perkara yang sama berlaku pada dirinya.

  • bila rasa hormat wanita terhadap seorang lelaki berkurang,maka kurang jugak la kesetiaan itu.so,wahai lelaki,jangan telalu memilih wanita yang jauh lebih tinggi citarasanya daripada anda.risau suatu hari beliau jumpa yang sama seangkatan,beliau berubah hati dan selamat tinggal la romeo....

semua ni bergantung pada hati wanita jugak.walau banyak mana keburukan dan hati tu sayang dan setia macam akak ni kan,tetap tak berubah jugak hati tuh.selama akak perhati,inilah antara puncanya.wahhhh tetiba keluar akakkkkk bila tengok gambar gay tadi kan.kah3

ok la akak nak tidur dulu.banyak lagi nak cerita nih.to be continue yek.cow cin cow....

2 comments:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Mr Thinker said...

mostly I found a gal, that their boy taking care so much and love them very much but in the end, perempuan ni go to laki lain, and even happen to me 3rd time also :) how? laki and perempuan sama sja perangai ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...