May 5, 2011

Nama Saya Marsya Shahila.

Mungkin silap aku pernah taruk gambar besar gedabak kat header dulu.sekarang ni muncul fake profile picture pula.muka aku.suka hati bapak tiri laki mak kau je kan.huhuhu.








korang..minta tolong ke facebook dia dan report.


aku add dia,lepas tu pm inbox dia minta buang gambar tu.dia approved ,kemudian unfriend dengan aku balik.buat sayangku marsya shahilla,tolong buang gambar aku!!!aku tak halalkan kau taruk gambar aku sebagai profile picture kau.serius.dunia akhirat aku tak halal.


so sekarang aku upload profile picture aku gambar ni.

eh silap!!!


cepat ambil buat profile picture.





24 comments:

zeeck said...

hhuhuhu die obses yuyu la tu~
eh contest tagline bile nak announce~ xsabar nak menang nie ~.~' :D

Pendekar Laut said...

fans tu...orang pemes biasela kan..hoho

memel said...

wah. siap ade peminat letak gambar yuyu.?harap2 dye remove lepas tu.hee

Mcdonald kene serang?

atie said...

pe hal la dok ambik gambaq org...hadoii..desperate sgt ke..die dah adore kat u kot yuyu..tp beware la...bahaya ni..sume org kena take it seriously...

Khairil said...

adoiyyai...kes ni boleh mendatangkan marah...tapi biasa la..org femes dan cun ni mesti ada yang teringin nak tumpang populariti...

honey smile said...

dah cari dah.
tp, xjmpa pon..
maybe dia tukar nama kowt..

yaya_flanella said...

hensem gambar ko yg ni yu..

desperate mama said...

kesian si shahila tu.... sampai amik gambar yuyu nak buat profile pic... minat sangat la tu... hehehehehe....

yuyu lar said...

zeeck:haha..xtaw la..contest tu minggu dpn insyaallah yuyu announce..

yuyu lar said...

pendekar:bkn fans..

yuyu lar said...

memel:yuyu pon harap camtu jgk..sob3

yuyu lar said...

atie:tkot jgk...

yuyu lar said...

khairil:errrrrr

honey:thanks dear


yaya:aku lukih mesti la hensem..keh3

Cik Mira said...

peminat yuyu la tu~

alexa yussida said...

keamruk sgt ape smpai nak curik pic org lain n buat fake account..tak ske betolla manusia cam gitu..xde keyakinan diri langsing

Faiz Tapit said...

grrr... meh nak maki beliau

mia said...

wakakapp..seyes lawak babe..sabar je lah..bahaya gak ek mcm ni..huhu

SYAFIQ TENGKU said...

huii,saba je ye..biase la tuh..org cantik..mmg selalu kene curi gamba ;)

Yuyu Musa said...

cik mira:haha...

Yuyu Musa said...

alexa:bdk tu buat acc utk stalk org kot..sbb tu taruk muka org lain..

Yuyu Musa said...

paiz:good job!!!haha

Yuyu Musa said...

mia:hahha..budak skolah kot..

nizamsani said...

cantiknya Marsya Shahilla.

teNgkU jOeH said...

asal la nk amek gmba ko...

byk lg gmba yg cun2...

hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...