May 8, 2011

Dating bersama Nisa Kay di Pizza Hut dan Salon rambut




bosan la kalau tiap hujung minggu terperap dalam rumah sambil tengok filem hindustan.bazir hingus je duk touching2.ye dak?sudah puas bazirkan hingus,sekarang nak bazir peluh pula. minggu ni aku dating lagi dengan Nisa Kay.sebelum belai belai manjakan diri ke saloon,kami nak makan dulu.jom ke Pizza Hut Subang .gara gara terpengaruh Entry Pizza Hut Darkbatman ,so kami ke sini.hahaha..



pizza royal masala.kecur air liur tak?sedappppppppppppppp....


mahu yang mana dong?semuanya sangat menyegarkan.I tell you..hah giteww.


makan dulu yup!!



buat ibu ibu sekalian.selamat hari ibu dan ini untuk emak kesayanganku.


jom ke saloon rambut pula.kami mahu belai belai rambut.ngeh ngeh ngeh.


dikala rambut dibelai dan kepala diurut,sempat lagi berfacebooking . eh tutup pula laptop.


sangat best layanan mereka.aku cuci dan blow rambut je tapi 3 orang yang buat. lama pula tu.salah seorangnya macam hanis zalikha.serius.kami ada bergambar tapi tak perlu kot  diupload.iya iya je kan kau yuyu.keh keh keh.terima kasih lieya belai rambut budak pemalas ni!!!


oh ye terima kasih tak terhingga (ayat pelajar cemerlang naik stage) Nisa Kay belanja cuci dan blow rambut yuyu!!okay!selamat berhujung minggu semua!!!



20 comments:

nelly said...

bestnya !!

SD said...

siapa nak belanja aku belai rambut?

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

piza!..dah lama xmakan..huhu

Faiz Tapit said...

huiii... nok gok!

Alia Azmi ◕‿◕ said...

warghhh ! pizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


dlm cawan mcm ABC tu nmpk best jer..perut tgh lapar ni..hahaha

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

darkbatman said...

arghhhhhhhh dem jeles.. haih2 bestnye hangout wif my gf.. kehkehkeh

vampire's lovex said...

best gilak org blnja...heee

SYAFIQAHSALEH said...

dah lama tak makan pizza..jeles :D

Rahmad said...

wah siap pose2 lagi..

makanan sedap giler doh..huhu

Republic Aku said...

island supreme ....satu!

Yuyu Musa said...

@nelly :hahaha..:)

Yuyu Musa said...

SD:kejap nk cari sponsor

Yuyu Musa said...

iqbal:jom mkn jom..

Yuyu Musa said...

faiz:mana boleh...

Yuyu Musa said...

alia:warghhhh alia...

Yuyu Musa said...

blade:waalaikumusalam..

memang best..:)

Yuyu Musa said...

vampire:hahaha.sangat best..:)

Yuyu Musa said...

darkbatman:gosip gosip...

Yuyu Musa said...

syafiqah:jom la makan...:)


rahmad:harusssss pose..


republic:nahhhh!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...