May 7, 2011

Pesta Buku bersama Neolofa,Fazley,Imran Ajmain

sebagai student yang baik , wajib pergi pesta buku tiap tahun kan.bila masuk ke tempat penuh dengan buku,rasa macam ilmiahnya aku.tak rugi la pergi pesta buku minggu lepas kat PWTC naik KTM dari Shah Alam.bersesak dengan ramai orang memang satu cabaran.




kalau masuk pesta buku tak sah gunakan buku untuk objek bergambar kan?.konon baca buku.



terima kasih bodyguard.fazley yaakob dan Imran ajmain.




see,Neolofa wooo.sangat cantik.kulit dia mulus.gambar tak clear,semua gambar aku guna kamera phone je.

tengah duk belek majalah dekat karangkraf,tiba tiba seorang perempuan cuit bahu aku.

"adik,jom masuk contest tudung express,anizon dan majalah dara yang anjur,kejap je dalam 4 minit.".

ragu ragu juga nak masuk takut kena buka tudung tengah ramai orang .hahaha.gila kau.akhirnya aku tarik roomate aku masuk juga,kami pair.



sebelum ditudung dengan tudung lain.ngeh ngeh ngeh.anizon dah sediakan kami selendang dan aksesori.pilih je nak yang mana.aku lebih prefer akesori tak sarat dan cara yang paling senang,mudah,ringkas tanpa gunakan kerongsang.hanya gunakan 2 jarum dan siap.masa 1 minit diberikan.




entah kenapa aku tak rasa berdebar berdiri atas stage neolofa tadi,kah kah kah.sebab rasa akan kalah kot.

kak anizon mengumumkan budak tudung purple menang nombor 1.berpelukan la aku dengan roomate macam menang miss universe.cehh.terima kasih kak ani.inner dari kak ani macam best je.nak try la.siapa nak kenal kak ani,boleh la beli majalah dara.hihihi.



terima kasih kak ani.terima kasih diba sebagai assistant.kah3.terima kasih syikin sebagai photographer.hik3



bersama para pemenang.

ps:lepas ke pesta buku,aku berjimba dengan nisa kay pula kat Berjaya Time Square...


oppps!!terima kasih kepada semua peserta contest tagline blog yuyu.semalam contest ditutup.pemenang akan diumumkan insyaallah 9hb 5 (isnin).pastikan jenguk blog ni kalau nak tahu pemenang.hihihi.minta maaf lambat umum pemenang.

20 comments:

zeeck said...

sape menang...sape menang??

alexa yussida said...

perghh cayalah..main taram je masuk pstu mng..bertuah sungguh:) thniah2

sYafIk-wAy said...

amboi ko bukan maen lagi .haha

mysara said...

wah..bestnyer jmpa lofa...:)

amboi..siap join contest skali ek...

EZAN IDMA said...

canteknye Lofa

Yuyu Musa said...

zeeck:sabo2..hahaa

Yuyu Musa said...

alexa:hahaha..terima kasih..keh3

Yuyu Musa said...

syafiq way:amboiii ko..hahaa

Yuyu Musa said...

mysara:hahaha..lofa mmg cantik..

Yuyu Musa said...

ezan:haha..dia sweet..cantik..:)

Faiz Tapit said...

peewwwiittt... hebak2

Yuyu Musa said...

paiz:ngek!

fierapirot said...

wahh..tahniah..=)..singgah and follow u..=)

Yuyu Musa said...

fierapirot:thanks dear..hehe

kyo_9 said...

eh.. dari tudung biru ke tudung purple? memang bawak siap2 dua tudung dari awal ke camne?

Yuyu Musa said...

kyo:hahahaa..xdela..dorang suruh pilih nk tudung mne..hik3..

cik pulau said...

wahh bestnya,,
puas hari even bersesak-sesak naek ktm..lalala~

Yuyu Musa said...

cikpulau:hahahha..bersesak2 dlm ktm tu seronok..kah3

hamzah ian said...

menang tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... hahahahahhaha

fairuz said...

menang siottt hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...