May 4, 2011

KEINDAHAN POP MALAYSIA.INDAH SANGAT,

kalau orang tanya kita kan muzik apa kita suka,kita akan jawab POP!!!macam jawab  game show  yang diberi masa setengah minit gitu.jadi kena sebut laju laju.POP!!!ha gitewww ler..


lepas tu kan kalau orang tanya artis POP mana kita paling suka,sudah tentu dan semestinya la kita jawab K-POP!!!bukan yang Korea punya la awak,ni Malaysia punya.bangga kan?bangga taw.kenapa la kita tak tahu malaysia ni ada group keindahan POP sebab kita nak join taw.eh silap,baru dibetulkan,M-POP lah.


korang !!!ni bukan K POP lah tapi M-POP.apa? macam alien?.tak baik taw.cuba tengok dan tenung lama lama, ada rasa pening tak kepala ?ada rasa nak pitam?.boleh ambil mc la kalau camtu.untung juga tengok gambar ni kan.ngeh ngeh ngeh...

 
               
                                                    klip video M-POP/K-POP. 24:7/MAX 247.


kita nak sangat taw join group M - POP ni.yang perempuan punya ada kan?gula gula.ololor sweetnya.kenapa la lambat sangat kita tahu ada group gula gula.kita nak join.boleh la sama pakai mini skirt.kat Berjaya Times Square banyak baju baju ala ala korea  gula gula.kalau dapat join lah,kita nak beli kat sana la.hehe.


ololor.group gula gula.gedik geli. gila.

ps:pelisss la like page gula gula dan 24:7.kalau tak like, rasa malu je dengan negara sendiri.


19 comments:

Cik Mira said...

kekekeke entri perli ke ni? perli secara halus. hahha nak jugak kan M-POP dah macam ape pulak muka sorang sorang =.=

no_answer said...

sokong jelah dorang .
kalau dah terkenal kang tergedik gedik sokong :)

lau tak suke diam kan ? :D

Pojiepooh Abdullah said...

#pitam

PojiePooh; Hanya Satu...

erysweetie said...

err...indah? lolipop jauh lebih indah.. kiki...

sakit mate la tgk diorg

Faiz Tapit said...

ohhh.... sweet nye!!!!

mykhalis said...

kuatla bass lagu nie..pop gile

yuyu lar said...

cikmira:keh3...xperli..sikit2 je..hahaha

yuyu lar said...

no answer:kau baca habis tak entry nih?huhuhu


pojie:hahhaa..pengsan


erysweetie:hehehe

yuyu lar said...

faiz:sweet mcm paiz tapit la..kah3


mykhalis:sangattttttttttt

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

kekekeh..seram sejuk tgk dorg ni...

yuyu lar said...

iqbal:aku tgk berpinar mata..haha

hiro said...

hehee..betis tu sedak.

yuyu lar said...

hiro:mu ni gak la...haha

JaJa9248 said...

hahahaha..hensem abg botak

yaya_flanella said...

jadah je nak like. =.=

yuyu lar said...

jaja:minattt la tue..hehehe

yuyu lar said...

yaya:like la weh

Anonymous said...

kesian....org malaysia ni suka kutuk org...
try yr best!!!! fighting!!!

Anonymous said...

kesian....org malaysia ni suka kutuk org...
try yr best!!!! fighting!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...