Sep 21, 2014

Bagaimana nak kahwin tapi duit takde??

Tajuknya "Nak kahwin duit tiada".

Biasanya yang duk fikir pasal duit dan mengeluh ni adalah student tengah study,baru kerja,duit ada tapi hilang kemana mana ntah dan banyak lagi alasan bila saya dengar saya menyampah(sebab alasan dan keluhan terlampau banyak sampai takde matlamat jelas).jujur pulak.Hahahha


Saya kahwin semasa suami tahun last degree.Mejah buat macam macam untuk kumpul duit contohnya berniaga bazar,buat blog,meniaga online dan banyak lagi lah.Kita perlu lakukan apa sahaja untuk capai matlamat.Saya pulak dari meniaga tudung,perak sampai produk kecantikan kesihatan.Dari offline ke online.Alhamdulilah masa dekat dekat kahwin mak ayah, adik beradik,pakcik makcik,sepupu sepapat banyak support kewangan.Lebihan duit kita buat modal berniaga untuk kehidupan lepas kahwin.


Yang penting niat.Nak tak kalau saya bocorkan rahsia benda basic tanpa risiko untuk buat duit secara online???


Caranya dropship.Dropship adalah awak cari customer dengan bahan promosi Beucure bagi,bila ada pelanggan,HQ Beucure akan pos kepada customer.Untung dalam RM15-RM30(Bergantung kepada produk Beucure)


Ini sistem dropship.tanpa keluar modal.tanpa risiko.

Sejarah saya menjual online hingga ada produk sendiri adalah dengan bermula sebagai dropship produk orang lain.Medium online saya guna adalah facebook,blog dan facebook fanpage.Kemudian follow up customer di telefon.Ramai customer tu jadi kawan dan mudah beli untuk produk produk saya jual lepas tu.Dah bocor dah rahsia.


Target bila nak kahwin???Fokus berapa perlu kita dapat untuk legakan hati bila majlis tiba.Set target setiap bulan perlu simpan berapa.InsyaAllah Allah mudahkan.


Sesiapa nak tambah side income,nak kumpul duit kejar impian,bermula dengan dropship.Tak salah.tak perlu ke poslaju tiap hari.Jimat masa,duit pun masuk.

Boleh ke facebook YUYU MUSA atau sms ke 011-29410140 untuk jadi dropship/agen/stokis Beucure.

1 comment:

Umie Artoqiemie said...

wahhh .. jadi semangat nak start business :) thanks yuyu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...