Sep 16, 2014

Satu langkah kehadapan

Bismillahirahmanirahim..

Dah 6 bulan baby dalam perut.Macam tak percaya.Masa awal awal pregnant selalu cakap "Nanti baby duduk rumah lain.Dah tak duduk rumah ni".Memang betul kami pindah lepas duduk 5 bulan rumah lama.Alhamdulilah,satu fasa baru dalam hidup.Allah bagi satu nikmat keselesaan.Rezeki baby.


Beucure rejuvenation skin pun akan dapat 'adik' baru tak lama lagi.Lagi special,unik dan luar biasa.InsyaAllah.


Setiap berlaku percayalah ada hikmah.Solat,doa,sabar.Allah akan atur yang terbaikkkkkk!!!



Hari raya kedua.


Raya pertama.tema biru.kita kedepan sikit cover perut abam mejoh.hehehe!!!




2 comments:

Cik Puan Eka said...

Sekejap je kan dah 6 bulan.

Semoga Yuyu selamat melahirkan dan berjaya dalam bisnes serta bahagia selalu bersama abam mejah..

Anonymous said...

Kak yuyu!!! Waa, baby dah nak besaaa, smog a hidup bhgia dgn abang mejah:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...