Sep 8, 2010

mata baru

Sememangnya apa housemate aku jual aku mesti beli.macam tu jugak dorang.maka,barang aku jual mesti promote kat dorang.kira pelanggan utama lah.house mate aku hani nadia jual contact lens harga RM36 boleh guna sampai setahun.mana kau nak dapat kak besahh oii dengan harga macam tuh?


tunggu punya tunggu akhirnya dapat la aku mata baru.nak pakai kena ada sokongan kiri kanan belakang.depan aku cermin jela.dapat pakai 15 minit aku dah bangga,lepas tuh mata tutup rapat.bukan mati tapi rasa tak selesa dan pedih.kata hani tu maknanya masuk habuk.


keesokan cuba pakai jugak sebab nak pergi shopping
la katakan.duduk dalam kereta tak sampai sejam aku dah buang sebab pedih jugak.


semalam gediks  la nak tunjuk kat famili.pakai paling lama 2 jam.alasan bukak sebab nak kemas rumah padahal tak selesa.raya ini tak tahu la aku.kawan kawan aku yang lain pakai takde la macam aku.contact lens dari produk sama je.


amacam kak besah nak beli satu tak ?


5 comments:

syuE said...

huh? nak!! ble leh dpt yuyu?

yuyu said...

syue nak pakai bile?
hani biasanye tempah byk2..
nnt yuyu try tnya hani ek..

Gee Arif said...

hahaha!apsl mata hgpa sepet tuh yuyu?masuk habuk naaa?haha

syuE said...

designnye??

yuyu said...

syue:desingnnye lpas raye yu tag ek..yu tanya hani dulu...gee pun pakai gak...mmg ramai beli

gee:mana hg taw nih?kah3...mmg masuk hbuk pon,tahan kejap nk amek gambaq..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...