Nov 27, 2010

bersembang dengan mak ayam disebalik tembok semen persis rumah pelacuran

"mak rasa makin maju la mak punya bisnes".
sambil menunggu boss untuk guwa pulang hujung minggu ke kampung.guwa sembang sembang dengan mak ikan a.k.a  mak ayam a k a itu housemate aku.


"hah!tengok tu dah 2 orang sangkut terus masuk dalam kereta.".
"yang tu pula dah peluk peluk.kira on la tuh.berjaya la mak didik anak anak mak macam nih."mak menuding jari ke arah kereta keluaran Malaysia kemudian menjuih mulutnya ke arah sepasang berpelukan berjalan perlahan menuju ke arah jalan hitam.

"yang tu pula mak berbincang apa pula mak?"
guwa kasi jelingan kepada 3 gadis bersembang seakan tidak puas hati dipenjuru parking blok 1 bukan kepunyaan mak tapi disalah erti olehnya itu rumah pelacuran.
itu hostel guwa okeh.
tapi gayanya tidak ubah macam rumah tumpangan sebab keluar masuk sesuka hati bagai dunia ini dia saja yang huni.



"yang tu tengah plan cari customer".mak menjawab

"habis tu kenapa dia tak pandang pun mak".guwa mencelah

"memang macam tula bila dah up sikit.dulu mak la yang bawa dia kesini.didik menjadi seperti cinta chanduri".
mak menjawab,tokok tambah ayat pula guwa ubah gaya guwa sendiri.

guwa tidak pandai bersiul maka guwa menyanyi lagu SYURGA IDAMAN.lagu 60-an.kalau lu olls pernah tengok af2,linda nanuwil nyanyi lagu nih.seriously guwa nak upload lagu kasi lu feel tapi beruk guwa memang down down down.putus wayar halus dalaman barangkali.

"mak,ni la lagu kalau nak tackle customer kaya raya berpangkat serta berusia".guwa bagi tips kat mak.

"pandai la lu,tak sia sia lu jadi anak mak jugak"

"cisss!"


guwa bangun.mak tarik bagasi guwa.boss a.k.a drebar terhormat guwa sudah siap mandi.guwa panggil dia boss sebab dia boss
"manyak awai lu turun ooo".guwa baca mesej dari dia.

"takpe takpe boss,guwa sanggup tunggu boss sementara sembang dengan mak sambil usha anak anak ikan.guwa tak kesah boss"

dalam kebasahan rambut selepas mandi,boss start enjin hantar guwa ke stesen bus.dia tak layak jadi anak ikan mak kot sebab tula jadi drebar mak a.k.a boss guwa.

8 comments:

simplest_anik said...
This comment has been removed by the author.
simplest_anik said...

bagus2...anak2 mummy dah maju skarang..tak sia2 mumy ajar u all celik komputer...skank nk cari customer pom bulih online ajer yer..fuhh..mantap bisnez mummy...hahaha

yuyu said...

fuhhh mak da bertukar jadi mummy dah..mak makin maju selepas sehari guwa blah dari mak.. fuyooooooooo..mak,lepas ni bleh la pegi shooping kt paris...

mia said...

yuyu..da ade kat shah alam ke ni???reply kat chat box yang..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
biasa la ayam kan..buleh jual..skg org makan ayam apa
wakakakaka

yuyu said...

mia:sorry2 lambat.esok kat s.alam.

yuyu said...

brutalsolo:hahaha..skrg org mkn aym banda kot.huhu

akmafaizal said...

tag yuyu utk join ga..join tau..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...