Nov 20, 2010

cerita comolot

sekarang ni fames cerita uncle seekers tu kan.
korang boleh baca kat belog uncle seekers sendiri.
huahuahuahuaaaaaaaaa....


sekarang lagi femes cerita comolot kat depan klcc,pavillion dan merata la.
arghhh!tu bukan hal guwa jugak.


kisah guwa.
lu tahu mayfair?
ala tempat orang kuruskan body,buat facial muka tu.
tu tempat guwa kencing.
seyes!guwa teman kawan pergi sana minggu lepas.penat menunggu berjam jam guwa masuk la toilet kat sana.
takkan nak pergi jauh ye dak?
*mayfair,jangan saman guwa pula.guwa pinjam toilet jer*



selain tu,guwa buat facial muka sendiri pun kat sini juga.
tak mampu nak guna service dorang,guwa buat sendiri la.
janji disana..
okay tata...


6 comments:

PIDUT ASiS said...

I LIKE!!!!
memang stylo habis...hahaha
terbaik lah...background the best..5 bintang utk kamu~~

mahfudzah said...

haha..facial sendiri pon dah ok sebenarnye..neutral beauty.;)

yuyu said...

pidut:5 bintang jgk utk kamuuu!!!haha

mahfudzah:btoi btoi btoii..jimat duit...

tia said...

aku pon selalu je buat sndiri.
hobi hobi!
haha! ;)

farah_kikilala said...

ouh cik yuyu pon guna barang cosway jugak eh? bedak miyami tuh~heeeee

teNgkU jOeH said...

wahhhhh....

byk dpt bijih?



hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...