Nov 18, 2010

PEMENANG CONTEST NAMA UNTUK ANAK WA

ini sticky post untuk contest nama untuk anak wa

maaf seribu kali maaf ye kepada yang join contest nama untuk anak wa sebab guwa lambat umumkan pemenang.empat kali okay guwa round blog korang untuk cari pemenang.kakak guwa si pengadil dan guwa hanya assistant.kalah menang adat contest.guwa nak minta maaf jugak kepada belog yang tak bagi URL dengan betul,ada yang guwa cari sampai jumpa entry contest korang dan ada juga langsung tak boleh buka belog tuh.



sememangnya guwa terharu dengan kejoinan korang masuk contest cikai nih.



drrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!*bunyi drum*



pemenangnya ialah

tempat pertama

tempat kedua


ketiga



guwa sebenarnya masih mencari yang memberi nama ADHA..1st round guwa ada jumpa nama baby ni tapi 2nd,3rd dan 4th round nama ni hilang.jika lu yang bertuah tu,sila juga contact guwa.


pemenang diatas boleh add guwa kat facebook dan pm kat inbox guwa bahawa lu adalah pemenang.

nama anak buah guwa adalahhhhhhhhhhh
Raja Aqeef Adha


dan terima kasih kepada yang beritahu bahawa nama SHAH bermaksud kambing hitam.
so,kakak guwa tak taruk nama anak dia shah.jika lu juga pemention itu,sila komen dibawah.
cayalahhhh!!!


11 comments:

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

kakyong said...

tahniah.. tahniah..

♥dG♥ said...

tQ yuyu~!! dh xtau nk komen apa lg nie. HEHE. nnt upload gmbr baby Aqeef eh? :D

syuE said...

yeay!!! ta menang..HAHAHAHA!!

tahniah kpd pemenang!!!

Encik MamaT said...

ada hadiah lebih pas kat sini wa... hehe

bukudiarysofea said...

taniah taniah !

yuyu said...

sorii la korang..akak aku juri bkn aku...

mia said...

hehehe..xpe yuyu..adat kot..btw, thniah pd pemenang..yang, nk tgk pic baby..ehehe

yuyu said...

hahahhaa...tgu blik kg bru amek pic bby...hahhaaha...coming soon ...

♥baby fiy♥ said...

salam.. tq yuyu ;)
xsbar nak tgk babynye~

akmafaizal said...

Assalamualaikum, sori yuyu.lambat respon.ada kenduri kawin semalam.so since raya till semalam busy la plak. apa2 alhamdulillah.thanks sebab terpilih akak utk ga ni.syukur... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...