Aug 8, 2011

Pertama di Pen Merah

Bulan puasa ni aku memang banyak kerja tapi buat buat takde kerja. Assignment menagih simpati minta disiapkan dan buku penuh atas meja perlu dihadap, tapi baru je semalam bantai pergi photoshoot ke Damansara Damai. Ngeh ngeh ngeh...Tak sedor diri. Eh! tiada kesedaran diri.


Walaweh, aku dijadikan eksperimental pertama untuk entry pertama blog personal pertama Pen merah . Boleh kata aku ni kesemuanya pertama la dalam blog Pen Merah.*Angkat kening tinggi tinggi lama lama *




Lama angkat kening kak. Sebelum berangan jadi model, meh kita touch up dulu.









Pesen suka dongak kasi cover anak lemak bawah dagu. Kalau guna perkataan dagu berlapis rasa nak puasa 2 bulan berturut turut pulak. Maka guna anak lemak bawah dagu. Lagi comel bila sebut. Anak lemak.


Kau nak nangis ke apa ??? Ke pelempang ???

 







Sekian. Pose ni namanya dilarang bercakap. Eh ???. Dah boleh jadi model dah. Model library.



Banyak cakap pula si pendek ni. Siapa sebenarnya Pen Merah woiii ??? Haaa...Kawan kawan sila la jenguk blog dia. Ada muka aku di entry pertama. Ulang lagi sekali, ada muka aku di entry pertamanya.


Posing punya posing, baru aku sedar, pakai baju terbalik rupanya. Lepas berbuka puasa baru timbul kesedaran. Malu oiiii. Tutup muka tutup muka.


Terima kasih Pen Merah!!!!*Kenyit mata *. Lain kali kita potosut terbalikkan baju lagi. Boleh guna baju sama banyak kali. Ngeeeee....

16 comments:

desperate mama said...

yuyu!!!!!!! cantiiknyaa!!!!!!! akak sukaa!!!!!!! serius!!!!!

Akim Iqbal said...

awat lain muka ?

-misz zela- said...

nice shoot!

unieMARKS :) said...

bole jadi trend pakai baju terbalik .

H.J said...

berposing posing da..haha

Aisyah Ahmad said...

comelnya awk ni..
muka licin je..hehehe :)

mia said...

jelessnyeee..ehehe..kulit yuyu mmg gebus kan, rasa nak geget3 kasi tanggal..grrrr..

Yuyu Musa said...

@desperate mama:takde cantiknye kak.

@akim:tengok aku pun tak penah kata lain. tendang mau kim kebal???haha

@misz zela:hehe...

@unieMARKS:haha..boleh3..

@H.J: dak aih..

@Aisyah Ahmad: tak comel pon...

@Mia: lain kali kita jumpa,kita main gigit2 eh..ek?ngeh3..syg mia..hihik

O'gosh said...

mana..x nampak pun baju terbalik..lawak la ko ni dik!!!

Lizzie Yasmin said...

U, Yuyu suke pakai dress tak? Cuba tengok fan page Us Faminnile banyak dress lelawa dan murah.. Mana tau boleh pakai tuk nxt photoshoot. hehehe

mysara said...

cntk la yuyu..;)

hamzah ian said...

jelessnyeee..ehehe..kulit yuyu mmg gebus kan, rasa nak geget3 kasi tanggal..grrrr..

Pojiepooh Abdullah said...

untunglaa jadik blogger femes photoshoot sana sini ;p

nurayunni said...

cantik dear!

lynda said...

yuyu pic last tu seyes cantik okey !;)

sofeafaudzi.photography said...

fotogenik :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...