Feb 16, 2011

Vlog Pertama aku bersama 1tube.my

musim berganti musim.banyak produk Malaysia telah keluar,baik dari segi kenderaan mahupun barangan.
iklan kat Tv melambak promote barangan Malaysia.contoh iklan gigi mukmin,kasut gombak,syampoo.Buat yang mahukan barangan bermutu daripada MALAYSIA ,korang boleh membeli belah bersama PADINI,BONIA, dan macam macam lagi lah.yang penting bermutu.gua bebel panjang panjang dah gaya nak ambil bahasa malaysia SPM dah.tutup perenggan satu.

****************
sekarang,Malaysia pun dah ada website yang korang boleh upload video sendiri. macam youtube tuh.kalau  korang ni jenis kaki upload video,boleh la ke 1tube.my,kemudian SIGN UP dan automatik menjadi warga 1tube.my untuk upload video kat sana.amacam???.kalau terasa nak usha sembunyi sembunyi 1tube ni.konon konon la korang ni pemalu,apa kata LIKE je fanpage 1tube.my,mana tahu bakat korang yang terpendam tiba tiba ter-serlah dengan adanya korang di 1tube.my ???kelessss gitewwww...


pasal KEJUTAN DIBUKIT BINTANG tu,sambungannya korang tengok la ni hah...
VLOG PERTAMA BELOG YUYU LAR DENGAN 1TUBE.MY


aku bersama blogger darkbatman ,si lelaki seksi aknalhilmi,tia fazunia,andyhowtt,Dd fabulous dan skandal nisa kay....kyerull helios.tak lupa jugak syafiq rosli pun ada malam tu datang bersama nisa kay lewat sikit.mereka semua blogger femes femes,aku je blogger baru kenal apa itu blog.ececeh.segan weh.banyak diam daripada bercakap.konon pemalu la.blah la weh yuyu!!!tapi betul tak tipu,segan gila gila jumpa dorang ni.tunduk lap hingus.


semalam ada gathering blogger lagi kat extreme park,Shah Alam.baru boleh mesra  dengan mereka.sorry Tia,asyik silap panggil nama je.sorry sengaja.kah kah kah.




Vlog DARKBATMAN.beliau ni TOP 10 MOST INFLUENTIAL BLOGGER IN MALAYSIA BY FACES MAGAZINE.perghhhh!!perghhh!perghhhh!!!..beliau ni blogger otai tapi langsung tak sombong.cayalahhhhh..ehem ehem..




Vlog andyhowtt.kau punya kasut sempoii la andy.!!!


Apa itu Vlog???
Vlog ni singkatan bagi video blog.korang pun boleh upload vlog sendiri kat sana.sekali lagi,terima kasih kepada krew 1tube.my sudi jemput kami.muahhh muahhh muahh...ececeh...


ps:sorry kalau Vlog aku tu aku guna bahasa agak kasar 'aku'.nampak je kasar tapi hati gua lembut beb.betul tak tipu.

15 comments:

-ApPLe SoURz- said...

ha3..mmg cute gile kak yuyu! lembut je suare..ha3..terbaik! =)

yuyu lar said...

apple:hahaha..xdela suara lembut..biasa2 jer..*pasni kau puji la lagi,puji la lg...hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

enjoy watching the video;) semuanya look soo ceriaaa^^

dyra said...

comell nye

Patu said...

akak yuyuyuyu
best vidio ni. tp tak tgk lagi. haha

yuyu lar said...

FIFIEY:hahaha..thanks dear=)

yuyu lar said...

dyra:andy dengan aie memang comel=)

yuyu lar said...

patu:ahhhahhaa...kau memang nak kena sekeh dengan aku patu oiiii...haha

platipus said...

fewiit ada vlog

yuyu lar said...

platipus:weeewiiittt

Haz said...

akak,nice vlog..
cute,:)
hehe

Eel said...

nice vlog~~

iz said...

yuyu pernah ada secret admire x?

FiQx said...

name sye tetaufiq :p

ENCIK TIKUS said...

kau pelat huruf 'r' ehh ? hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...