Feb 12, 2011

Kejutan Di Bukit Bintang.VLOG pertama.Bersama 1tube.my


gua nak tunjuk lu barang baikkk punya ni.tengok arrr belakang gua.lu ada nampak orang shooting tak?siapa tu yek?artisss?selebriti?
hah!!! bloggers?oppppssss!!



wehhh yuyu apesal kau posing tengah tengah bukit bintang tuh?belakang tu siapa?kasi zooommm sikit.
oh DD FABULOUS.yang gelak tu MIA,ADMIN 1tube.my.
intai lagi dan lagi...TIA FAZURINA pun ada jugak.


relax alip,satgi la kita serbu hottest2 di belakang kita yang tengah disorokkan tu.



krew dah panggil,gua blahh dulu.opppppsss.
saya pergi dulu.



kaku kejap aku jumpa dengan DARKBATMAN.beliau pun ada dalam VLOG yang kami sedang bertungkus lumus shooting ditengah Bukit Bintang dan A&W ni.baca dalam satu nafas ayat aku okeh.
tunggguuuuuuuuuuu.....
picture ni credit to FANPAGE DARKBATMAN.


saksikan  VLOG PERTAMA BUKAN BELOG LELAKI MACHO dengan kerjasama KREW 1tube.my rabu ni.nak tengok yuyu lar yang serabut,loglat boleh dan sangatlah boleh nanti.cepat cepat ambil handphone taruk reminder rabu ni VLOG PERTAMA BUKAN BELOG LELAKI MACHO..menyampah pula kau  kan nanti dengan aku.

cop cop!!
bukan aku saja.bukan cuma blogger picisan dan hingusan macam YUYU  lar saja untuk VLOG nanti,blogger hebat macam andyhowwt,tia fazurina,akmalhilmi,kyerull fresco,dd dan special blogger super duper otai Darkbatman juga ada.




19 comments:

akmalhilmi said...

mana picture aku nieh
xle jadik
hahaha

Syafiq Rosli said...

wah..nm aku xde..haha

Anisa Hang Tuah said...

yu..kau sangat comel (:

yuyu lar said...

AH:kau sombong sangat taknak bergambo dengan aku...tula pasal takde..kah kah kah...

yuyu lar said...

Syafiq:hahahha...alamkkk!!!soriiii soriiii...

yuyu lar said...

nis:takde la weh...hahhaa...aku biasa jer

Kudin Nz said...

bestnye shooting.. :D

yuyu lar said...

kudin:hehhehe..jom join skali next time.dlm gathering ke.jom2...

akmalhilmi said...

pe lakx
suke2 je
ko je pemalu
hahaha

saya syamimi said...

menantikann kemunculan nya! ahahahhaha

tia said...

yanggg! tia fazunia je laa, mne ade R . hihi! ;)

yuyu lar said...

akmal:aku malu la aku org baru..keh3

yuyu lar said...

mimi:kah kah kah...tunggu.....

yuyu lar said...

tia:soriiii soriii soriiii weh...

hamzah ian said...

pesal gua takde.. sob2..

yuyu lar said...

hamzah:haha...aku tunggu ko datang tp x jgk dtg..sbb x datang la ko takde..


lalallalalla...

Hanim Mahali said...

bestnya... rugi tak dapat join... T_T

yuyu lar said...

hanim:lain kali kita join same2 okeh=)

ain frenky said...

posting yg comel,,,,:) yuhoo,,,,jeloes2...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...