Feb 6, 2011

Di Old Blossom Boxstore

okay sekarang musim vintage.sesiapa yang minat tentang vintange pasti tahu old blossom boxstore.
minggu lepas sebelum balik kampung,aku temankan  Hani Nadia a.k.a housemate aku ke sini.kami masih lagi memakai uniform masa ni sebab baru balik dari kelas.haha..

I bukan cikmisi.



Bersama Jezmine.


yang kanan sekali tuh iffa,aku punya classmate.beliau sangat tinggi okeh.jeles jeles..

Hani Nadia tengah sembang sembang dengan Jezmine.Jezmine sangat mesra oii.even kita tengok dia perghhh fesyenista tuh tapi Jezmine masih lagi sempoi sempoi lilit tudung tanpa pin.oppppsss.ingatkan aku je camtu.Jezmine cool.

Jezmine dan Hani Nadia

kau terkejut tengok aku ke iffa??


GADIS SEMASA SUNSILK yang MELDA AHMAD berlakon kat TV3 tu pun shooting kat sini tahu.
ramai juga artis,selebriti shooping kat sini.
nak tahu lebih lanjut tentang OBB ni???
sila ke OBB.
babai....=)





8 comments:

Farhana Jafri said...

frst tym taw sal OBB ni! tanx yuyu! ^^ nk serbu la pas ni.. he3..


jemput singgah sini ANASAURUS :)

yuyu lar said...

hahaha...serbu2..barangan kat sini semua comel2...=)

CERITA LEBAT said...

kami tak baca,tgk gambaq cik yuyu saja..cute!.ahahaha

Anisa Hang Tuah said...

yuyu.aku memerlukan teman utk ke obb..next,kau teman kan aku..bole?

yuyu lar said...

cerita lebat:hg dok ampu ceq ka?nak apa hah??haha

yuyu lar said...

nis:haha...boleh2...roger n out..haha

the girang gumbira said...

perghhh..lenkali pegi kena beli something wehhh..malu keluar tak bawak paper bag..ahaha

yuyu lar said...

hahaha..aku tumpang kau jer...haha...lain kali yek..jom main kutu..syokk sket nak msuk obb..kah3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...