Jul 11, 2011

Dulu cita cita nak jadi model

*Tapi bila besar pendek. Tak jadi*

Hello!!!!

Teragak agak juga nak publish post ni. (cehhh konon teragak).  Gambar dibawah semua dah basi sebenarnya tapi selepas dikepam dan diperam lama dalam draft, maka aku teruskan jua kerja separuh jalan. PUBLISH ENTRY yang dah jadi tapai.



Errrr..Pastikan kaki silang .Kasi nampak kurus. Skinny jeans ni aku dah tak muat. Mungkin ini kali terakhir pakai atau tidak (masih mengharap akan kurus). Bila dagu tumbuh lemak berlapis lapis, better dongak. Menipu dalam gambar.






Macam makcik umur 40 tahun ada juga. 


Aku tak tahu la acara silang kaki bermaraton ke apa. Tapi banyak gambar posing macam ni. 


STOPPPP  LA WEII TUNJUK GAMBAR SENDIRI kalau cantik takpe jugak ..ni macam katak nak melompat je !!!! sebenarnya kan....



Aku nak kenalkan dengan kawan yang dibawa kemana mana kalau nak berperasan sendiri. Berpotosutt. Rozainne Ziker. Cameraman lantikan aku. Hot orangnya. Sumpah tak tipu.









Eh eh nak jugak. Mulut tu tutup.


Sebagai seorang kawan yang baik hati. Saya menyokong kawan saya FOR THE ROAD TO UBER-FAME. For kejoinan beliau untuk UBERMEN MALAYSIA CONTEST . Pencarian model. 




Maka secara paksaan, saya menyeru kawan kawan klik page UBERMEN MALAYSIA dan VOTE Rozainne Ziker. Tetibe 'saya'.


Sekian. Votejangantakvoteokey. Sekarang dia TOP 50. Jom vote sampai jadi TOP 20.




19 comments:

bibi bibo said...

huyoooo , hot kawan yuyu ni .

budaksetan said...

nak gelak tgk gambar kak yuyu silang kaki xD
KAH KAH KAH

erysweetie said...

taktik baru belajar harini nak nampak kurus : silang kaki.. heheh..

Ain SSB said...

Boleh je jadi model kalau tak tinggi pon asalkan photogenic & pandai bergaya ;)

Hensem la kwn yuyu btw! hehe.

syuE said...

umo die bpe? HAHAHAHA!!

hamzah ian said...

sy taknak undi..

Miscellaneous Smiles said...

fuyuhhh

fairuz said...

fuyyohhhhhhhhh. kalau undi, dia nak jadi boipren aku dak? :P

Syuhada said...

terus nak undi ni. HAHA

♥nurulizzatie♥ said...

hot gila kawan yuyu! cair cair. haha :P

Awang Mat said...

omaigosh YUYU!!!
aku dh nmpk artis merangkap model baru, muda, berbakat yang fofular.
Habis citer "Ana Lulu"..terbitla pulak citer Ana Yuyu = Saya Yuyu...
hohohohorlicks!!

Sumijelly said...

ala...comey nya cucu nenek berposing.....hik3

Sumijelly.com

strawberrycincau said...

jambunyerrrrr kawan awokkkkkkk.. keh3

EZAN IDMA said...

kem slm kat dy yuyu hahaha

Wadai Kipeng said...

hahaha, saya akan vote kalau saya GAY.. :D

Rahmad said...

nasib sy tak gay...haha

Shawn Razaleigh said...

AHAHAHAHHA

semua kau silang menyilang..hehehe. ada bakat jadi model ni..hehe

jemput singgah

cik.mila said...

rendah kite lebih krg je..comel la kamu yuyu ^_^

Nora Karim said...

hikhikhik... comei jea... :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...