Jul 2, 2011

Kerana pen

Hujung minggu memang indah. Semangat tu kalah askar nak pergi berperang. Semua kerja nak buat rasa semangat gilo gilo. Sebab dapat tenaga dan tidur yang terlebih daripada cukup.


Semua buku kawan aku kebas. Nak copy kerja. Mudah sikit. Dapat pula kawan baik hati . Kerja stok simpanan seminggu aku nak buat. Yang perlu hantar seminggu yang lepas aku peram lama lama. Kumpul banyak banyak lepas tu buat. Wahhhh...Sekarang ni la aku nak buat. Penuh atas lantai ni ha...

*sambil tunjuk lantai, takdak gambar la. Kodak habis*


Pencil case aku penuh dengan alat tulis tahu. Pen macam macam kaler. Student la katakan. Try pen biru ,kemudian goncang2 pen dan tinggal atas lantai. Kemudian pen hitam,merah,hijau,pink, sehingga la pen kuning. Semua habis dakwat walau digoncang, rendam dalam air panas, lambung lambung tinggi dan kasi dia jatuh terhempap lantai...tetap jua dakwat keluar macam taik.


Maka aku perlu kumpul dan peram lagi lab report dan asaimen yang melambak ni . Walau asaimen perlu ditaip tapi sebab pen buat mood aku hilang, Aku tetap akan berusaha tangguhkan kerja.



Sekian liputan hari ini. Pen takde dakwat. Siapa rasa menyampah gila dengan entry takde motip ni. Sila tutup laptop/pc anda sekarang. SEKARANG.

PS: petang ni tengok muvi sekali lagi sambil beli pen baru .Hik hik hiksssss



10 comments:

yaya_flanella said...

=.=

Akim Iqbal said...

cantik shoutbox tu.. haha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

nah amek penk ni..penk dalam 3idiot tu..haha


waah..ada gambaq la kat sb =D

Anonymous said...

buat apa tutup pc, komen kutuk apa yang patut.

fadh leyanie said...

konklusinya..beli pen baru..yeay !^^

♥jihah_4926♥ said...

^^ , belog gila-gila .

pRiNCe said...

haha..terbaik lah entry..:)..suke...

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

Oh!Belog said...

nak g tengok muvi ke beli pen? haha.. sempat lagi sambil-sambil..

-------------------------------------------
nak ajak join komuniti blogger Malaysia di http://www.ohbelog.com/
join dan dapatkan traffik FREE...

Faiz Tapit said...

kah3. orang cuti lah!

sifu im said...

tanpa pen..siapalah kertas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...