Jan 16, 2011

KIPAS ANGIN

Kipas angin.Gua harap harap nama baru belog guwa ni kasi ong la kat guwa.keh keh keh..

guwa fed up la yang blogwalking asyik ingat ni belog lelaki.dah terpampang BUKAN LELAKI.kenapa masih lagi dipersoalkan?guwa malas la menjawab.arghhh tacing.nampak sangat blogwalking tanpa baca isi kandungan belog guwa.takpe takpe.guwa tak marah der.*tunduk sambil mengumpul hingus dihujung bulu hidung.


kipas angin ni guwa harap kasi sejuk la sikit bila guwa menulis dan lu olls membaca.ibarat angin palsu menyejukkan korang.erk?apa kejadahnya.keh keh keh..


oh lupa,lu olls boleh jer nak ping entry baru kat guwa punya fanpage.tak kesah.kita kawan.


guwa nak perbaharui blog ni dari semasa ke semasa.salah silap lu tunjukkan jangan jolokkan.okay babai.assalamualaikum.chow.






10 comments:

Patu said...

kalau pakai penghawa dingin, mesti la kool. n cold. haha

yuyu said...

okeh.aku ni mmg terpengaruuh dgn kata2 kau...apa kata kau tukar nama belog kau penghawa dingin.aku plak tukar jd aircond.cantekkk!;)

mia said...

hahahaa...nice one dear..but kenapa kipas angin, mia asek tersebut kipas susah mati je..hahhahahaa

vampire's lovex said...

kipas sate apa mcam?? semat?? hehe


okayhhh...nice nick whoa 1 dlam sejuta

apex said...

kenapa x kipas siling?kipas lipas ke..muahaha

a'ah kipas angin ni nmpak la mcm perempuan skit. err..

atie said...

hehe..mesti BW tanpa tgk betul blog org tu mcm mana..sekadar BW

yuyu said...

mia:kipas susah mati pon mcm best gak...nak tukar lagi la name blog..keh3...*pengsan

yuyu said...

vampire:bagus gak idea tuh.kipas sate...akan dipertimbangkan..keh3

yuyu said...

apex:kipas syiling ok jgk...nnt aku pk nk tukar ke x lg..keh3..

yuyu said...

atie:tula pasal...plg kurang baca tgk pic kat sebelah kiri side blog pon da ok da...tau la jgk jantina blog ni..keh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...