Jan 10, 2011

anugerah juara lagu 25

tepat 12.15tengahmalam telefon berbunyi.daripada akak nun jauh di sarawak.
nak angkat ke tak.angkat ke tak.mood guwa down ni.tekak yang memang sakit jadi lagi sakit jerit YUNA tadi bila cheryl cakap komposer,penulis skrip,penyanyi orang yang sama.shit!ana rafalli pula dorang sebut.

yuna first performance,guwa dah cuak.
semua suara suara bising ahli famili guwa kasi senyap.
bagi sound sistem tv okay.kasi jelas jer telinga guwa yang ada sound trouble sikit sebanyak dua tiga hari ni.
yuna!!!wake up!!!you patut nyanyi macam separuh akhir hari tu,meremang buluroma aii taw tapi malam ni...kenapa mendatar?tapi best part last tuh...mungkin you perform terlalu awal,juri baru nak  panaskan telinga...belum bersedia sepenuhnya tuh.tak puas hati aii.takpe la,next year you try lagu lagi sempurna okay!leibiu...aii sakit telinga,aii tidur dulu kak yunalis..

effry,you jangan tengok aii macam tuh..fuhhh...

sambung cerita..guwa angkat phone jawab dua tiga patah perkataan lepastu letak phone.

ps:esok jangan tanya kenapa aku tak datang kelas.mogok.boikot.grrrr

6 comments:

Patu said...

kak yuyu nak jadi macam kak yuna ke? haha

bukudiarysofea said...

hahaha. redho

~~DucKneSs~~ said...

haha..sama la kita..aku pon jerit bagai nak rak igtkan dia nak sebut Yuna..chet..aku bangkang pemenang dia..sora xsedap pon..gediks je lebeh..

nway, salam persinggahan..

yuyu said...

patu:xde la dik,kak yuyu nak jadi kak yuyu lar...

yuyu said...

beby:yup redho...

yuyu said...

duckness:btul2 sore ntah pape jer kan.gediks je banyak aku tengok.asal plak menang,aishhh x puas ati aku..sob sob sob...salam knunjungan=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...