Jan 1, 2011

hanya satu.satu lagi.satu.

entry kedua tahun 2011.ececey,rasa bangga update 2 kali sehari.ececey.rasa nak muntah tengok buku.tengok paper past year.muntah.muntah.muntah.petang di Shah Alam waktu ni sejuk.hujan.siapa pergi ICITY semalam sambut new year angkat tangan?ececey.takde kan?*tak puas hati aku kau boleh pergi tapi aku tak.


hari ni birthday adik aku tapi kakaknya yang gatal edit setting dekat facebook birthdaynya hari ini.oh yeah!
alin,happy birthday,nak hadiah apa?apa?laptop sebijik?oh boleh sangat la tuh.memang dari kecik lagi cita cita aku nak kasi laptop sebijik kat adik aku even aku student yang makan nasi lemak kukus hari hari.dapat makan nasi lemak tiga ringgit lima posen tu kira kaya la tuh.kan...keh keh keh...


zul afif a.k.a pendek,aku sengaja taruk muka kau atas sekali.untuk ketiga tiga birthday aku,kau tak lupa pun contengkan wall aku.tahniah!hebat!oh satu lagi.dia single.cepat cepat ngorat okay.


tak muntah pula hari ni sebab buku parasitology aku pun aku lupa taruk kat mana.isnin ni last paper.BERJUMPA LAGI KITA WAHAI DEWAN SESEJUK NEW YORK CITY.
oh sesiapa yang dari belog dan add aku kat facebook tapi tak appove2 dari zaman tok nadok lagi,sila PM kat inbox.sorry.hehehe..peace!!!


satu haribulan satu dua puluh satu satu!!!
satu lagi paper perlu guwa ngadap!!!
satu minggu lagi untuk guwa pulang ke kampung!!!
satu bulan lagi untuk guwa menang pencarian 90 hari mencari dot dot dot.jangan tanya dot dot dot itu apa.
satu satu satu!!guwa mencari satu nama untuk tukar nama belog ni.ada idea?satu jer..




5 comments:

mia said...

aiks..yuyu da cuti balik? nape nk tukar nama blog yang..nice wat nama blog ni skrg..nmpak cam ganaz sket..ehehe..

dear, nk mntak tlg vote 4 me bole?

VOTE FFTF 035 KAT SINI

thanks alot yuyu

Heidi Shafiq said...

happy new year beb.. :)

yuyu said...

mia:sudah vote yang...hehe=)
gudluck!

yuyu said...

heidi:happy new year!

yuyu said...

heidi:happy new year!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...