Dec 15, 2010

apa kau rasa yuna je ke layak menang SHOUT AWARD?aku pun layak juga la

guwa tahu tahun ini tahun yuna.di malam shout award tu guwa beraya dengan kemenangan demi kemenangan yuna.hebat!amazing!fuhhh!perghhhh.rasanya kita perlu buat a deeper conversation lepas ni yuna,lepas tu kita decorate album sama sama.sudah lama tidak jumpa,seperti missing star dah ni.di sebalik bulan di tutup awan,guwa rasa gelora jiwa mendadak ni akibat penangan gadis semasa.


tengok gambar yuna,ibarat meluncur dengan rocket.you memang randome owesome lah.kita jadi bff nak?
here by me ,dan sebenarnya  I  nak cakap oh blue sands,I pun menang shout award juga.
I bukannya penakut ,cuma belum dapat cinta sempurna lagi dari you yuna,sebab tu la I lambat ucap tahniah untuk you malam tuh.ehem ehem...


malam semalam I menang,sikit sebanyak dapat la merasa feeling kemenangan tuh.
hah!tengok award I ..



thanks saya syamimi kasi award ni.*tunduk sambil pegang award.pegang screen laptop.

disebabkan I menang dan you olls tak menang,so ada la soalan  untuk I.meh I jawab.
ehem ehem,

siapa yang bagi award ini?
kawan baik I la.syamimi.ishh you ni I kan dah cakap kat atas tuh.*ada je yang baling telur kat aku satgi.

apa komen anda terhadap  blog yang memberi awards ini
blog ni sweet daripada syamimi kepada gogoi.banyak cerita tentang kami geng kancil,kisah peribadi mimi sendiri.peribadi?opppsss

ayat yang anda selalu tinggalkan di shoutmix?
salam singgah.
hai.
i follow u
keh keh keh

tagkan kepada 5 orang blogger
dengan rendah dirinya I tag kak anem arnamee,
dan dengan gelojohnya I tag,


10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kau sgt gojes

yuyu said...

nis:malu malu malu,lain kali aku kasi award kat ko plak.hik3..*blushing

the girang gumbira said...

brilliant bebeh..nah satu lagi award..*-- kau imagine je la ni award..kah2

yuyu said...

hani:cehhh!award ketua rumah paling cun.aku la tuh..hehehee

pikapie said...

pasni kalau ada nama yuyu, pika undi.haha

mia said...

ahhahaha...tima kasih..saya begitu berbangga dan terharu..ehhee..tq dear

yuyu said...

pika:lepas pika undi terus ajak pika p pmc.blanje makan kacang rebus.keh keh keh

yuyu said...

mia:sy pon berbangga,award ini saya turunkan kepada awak pula.oh seperti miss universe mahu turun tahta

Un Phat Lee said...

wah.tQ2.terharu beb.hehe XD

yuyu said...

lee:hik hik hik...taruk cepat award ni kat blog ko..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...