Dec 7, 2010

bila sentuh sayang menjerit keriangan tapi kemudian hampa

hidup seharian guwa
hanya 3 barang guwa rasa sayang serta mahu jilat jilat
dibelai belai
bila jauh terasa rindu teramat.segalanya indah bila bersama tapi satu je tidak indah bila guwa mendengar lagu cinta tetapi mereka tidak mengertinya dan feeling guwa out.


mereka...


guwa punya express music 5610 hasil duit titik peluh ayah tercinta



gitar  kapok giblick hasil duit alaun guwa 


dell espiron beserta broadband csl hasil duit kutipan derma kakak serta abang guwa

perlu ke guwa menunjukkan semua ini?

pertama,kedua okay
tapi ketiga punyalah beruk guwa mahu maki je.
bila maki dia diam.guwa kena sentuh sentuh,pegang pegang baru la mahu berfungsi si broadband tuh
maafkan kalau guwa tak sempat balas kunjungan chatbox di belog lu olls
maafkan guwa jugak tak sempat follow back
maafkan juga kalau lu rasa guwa sombong jika tak membalas IM chat di Facebook.
semua gara gara modem broadband guwa dah uzur
hanya mampu online paling lama 10 minit
erkkkkkkkkkkkkk

semalam,pukul 2 pagi lebih kot,
maafkan kepada 2 jejaka jika guwa remove lu dari friend list guwa
guwa bosan dengan ayat
"awak bukan bla bla bla..."
"blablabla....."
padahal guwa tak kenal pun lu.guwa fedup dengan lagak menanyakan guwa itu ini sedangkan guwa tak ingat pun lu siapa dan menambahkan lagi keserabutan guwa dengan pelbagai pertanyaan.guwa rimas.
guwa remove lu olls.sorry.
semalam juga lu send massege di fb meminta maaf.
guwa tersentuh apabila lu sent massege padahal tu salah guwa tapi biarlah...
kah kah kah....


p/s: guwa memang berlagak.guwa banyak assigment.guwa cepat bosan.yang penting guwa tak percayakan lelaki okay!

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heh
keje meremove insan yg annoying kat fesbuk mmg best

yuyu said...

nis:kah kah kah..
aku ingat aku jer wat camtuh...
bagus2 aku ade jugak geng...haha

mia said...

hehhee..sabar la yuyu ek..ehhee

yuyu said...

hehehe...sabar2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...