Dec 11, 2010

tips bergaya ke kelas

okay rakan rakan,dengan kepantasan jari selepas berpeluh bermain badminton (...la sangat)15 minit yang lepas,guwa terpanggil untuk menaip entry yang dirasa diperlukan untuk setiap perempuan bergelar pelajar.
TIPS BERGAYA KE KELAS.

okay sekarang diam semua.
fokus fokus fokus...
selepas klik dan klik album peribadi..

**anggap disini gambar tersebut.baru sahaja diremovekan**


dengan lipatan tudung persis gadis suci dan senyuman bagai makcik mahu beli ikan,
guwa nekad hentikan niat untuk kasi tips bergaya ke kelas.
lain kali kalau terasa layak dan berkeyakinan,yes!!!guwa akan kasi tips bergaya ke kelas.

6 comments:

pikapie said...

ahaa. baru semangat nak tau. huahuahua!

||| PöJìé PööH ||| said...

cett! hampeh!

yuyu said...

pikapie:sabar sabar...akan dtg yek...kah kah kah

yuyu said...

pojie:hahaha...pojie pulak tunggu tips bergaya ke pejabat la yek..haha..pastikan time tuh uu dah keje bru bleh buat.hahaha

Un Phat Lee said...

tak nampak pun

yuyu said...

lee:aku baru je buang pic tuh..kah kah kah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...