Dec 11, 2010

kenapa alviss kong dan lelaki ditinggalkan perempuan?

merujuk kepada tajuk diatas.
sila baca belog alviss kong dan di oh media.
sudah baca?okay berbalik kepada tajuk.sambil gigit jari dan muncungkan mulut gaya curiga.
alviss kong bunuh diri sebab perempuan.dia dikecewakan dan ditinggalkan oleh kekasih baru 4 bulan dalam perhubungan dan kemudian ditinggalkan.nak tengok ex dia?sila klik link diatas.hua hua hua...


kenapa lelaki ditinggalkan perempuan?
pada pendapat aku la kan,lelaki kebanyakannya psyco lebih.bila perempuan seakan bosan,terus mengambil langkah dengan berkata kata seperti
"kalau you tinggalkan I,I potong urat tangan I dengan pisau pemotong daging."
"kalau you tinggalkan I,you akan merana."
"kalau you bla bla bla..."
tidak terasa ayat ayat ugutan sebegini membuatkan perempuan takut dan kemudian tawar hati.lastly tinggalkan you juga wahai laki laki?

dari blog alvis kong,dia seakan mengugut ex dia kan dan menakut nakutkan dengan luahan perasaannya.



kedua,lelaki yang kebanyakannya membosankan,
contoh.kalau sms balas 3 patah perkataan.tak ke berbelit belit saraf otak si perempuan nak berfikir

1,"apa perlu aku balas yek?"

2."topik apa perlu aku buka yek?"

3."dia ni asyik nak matikan ayat aku je.reply nokhtah jela senang,tak payah buat ayat.menyampah syial.
seperti 
girl: "you,semalam kan bla bla bla bla...."(200 patah perkataan)
boy:"oh ye ke"
kau tak rasa nak baling handphone tu ker?


ketiga..
tidak mampu nak jaga awek sendiri.
*tiada kaitan dengan lelaki diatas*

 sekian saja persoalan dan jawaban dalam keluh kesah percintaan kak senah.
okay take care everybody.jangan bunuh diri pula.haram disisi agama.

2 comments:

sItI hAniSaH said...

laki membosankan, pompuan cepat bosan ngn sesuatu benda.. dan klu relationship tu hambar, tawar ja.. so baek break up.. cari yg baru.. hehhe

yuyu said...

hehe..btol btol btol...tp kdg2 slh pempoan pon ada jgk..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...