Dec 30, 2010

kau excited.aku teruja.

sayup sayup telinga tidak capang ini dengar orang memangil yuyu!!!ella!!wani!!!.kenal sangat la guwa dengan lu si malin.beliau housemate guwa jugak.cepat cepat si comel ni angkat bontot tinggalkan lappy dan menghalakan diri ke pintu rumah.Malin terus menjerit ke-excited-an melebihi segalanya.

tak bawak kunci kot minah nih. teka aku.

sangkaan guwa meleset.dia masuk ke rumah tidak berkunci dan menarik tangan lembut ini ke pintu di jendela.mukanya ceria seribu tanda tanya.
"aku nak tunjuk ni.aku dapat ni.meh la sini."
riak mukanya sangat excited dan gembira tak dapat si gadis ayu ini bayangkan.senyuman lebar ke telinga.kalutnya semacam.
"nak tunjuk setanan buat projek depan rumah ker?siang siang ni.biar betul."
gadis penuh dengan sifat innocent ini bersangkal lagi.ragu ragu di dalam hati.
"dapat duit free ke minah ni?ke jumpa jongkong emas lepas tu nak minta aku gadaikan?. "

dengan gelojohnya dia keluarkan harta karun yang membuatkan tidak sabar gadis comel ini ingin lihat.
"aku dapat ni.rm 3.sehelai seringit.aku beli 6 helai.tak sangka aku dapat dengan harga ni".
seluar dalam keluaran TESCO dikeluarkan oleh Malin dari bag kuliahnya

.Mantap kawan,lu memang kasi hormon adrenalin guwa laju macam LRT.!

guwa masuk bilik.klik new post.buat entry ni.



nota si gadis bibir mungil,berkulit gebu segebu Manohara:

hujung tahun bukan saja SOGO kasi less 70%,TESCO pun tak lebih tak kurang kasi less 90%.seluar dalam tu dari RM10 BOLEH DAPAT RM1.kau tak terasa nak borong banyak2 dan jual pertengahan tahun ker???????




4 comments:

Pat said...

ciss aku takkan sangap walau ko buat entry camni
keh keh keh

mia said...

caiitttt..kahkahakhaa..pasal underwear ke ni yang..ehkehkeh

yuyu said...

pat:ciss kau tak sangap xpe.asalkan kau baca entry aku pun aku da cukup berbangga.keh keh keh

yuyu said...

mia:keh keh keh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...