Dec 11, 2010

seronok rasanya dalam kegelapan

hari ini sabtu.holiday untuk aku.walaupun korang dah tahu tapi buat buat tak tahu la yek.

aku cuma nak panjangkan ayat je.berbelit korang baca.tak apa la.tu la nasib baik korang baca entry aku.kah kah kah.

hari ini sabtu.ulang lagi sekali.remainder asaimen  penuh di sebalik nota kecil
 (.....ada buku nota ke aku hah?.konpius).

ulang lagi.remainder asaimen itu membuat aku berkobar kobar nak update belog.

lumrah student,masa sibuk itu lah rasa nak ngadap laptop cari topik tiada kaitan dengan asaimen.


erkkkkkkkkkkkkk.sendawa.


malam ni pasar malam di seksyen 20,shah alam.sesiapa berdekatan boleh jumpa aku satgi,aku tunjukkan keaw teaw kerang best.bayar sendiri.



ini bukan keaw teaw kerang aku maksudkan.ini bihun goreng buatan mak dan ayam panggang aku buat sendiri.terselit jari I yang lentik disitu.arghhh malu la I.gedik syial.


ikutkan waktu sekarang 6 petang lebih lebih sikit dah beroperasi pasar malam tu tapi entah mengapa lebih selesa pergi waktu malam.seronok rasanya dalam kegelapan.boleh pakai baju dah pakai semalam dan seluar kelmarin.ye dak?
takde la orang perasan.lagipun dalam kegelapan takde la peminat I serbu minta I belanja keaw teaw kerang kan?
hik hik hik..
*gelak sambil tutup mulut tersipu sipu gaya bini aidil zakuan dalam mami jarum.*

p/s:aku rasa aku cun la.

6 comments:

DaRk ViRusZ said...

p/s:aku rasa aku cun la

waaaaaaaaa...lawak..statement plg konfident di abad ini..ekekekeke

Shaofie said...

jom baca sini. pasal kahwin.

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/membuat-perhitungan-untuk-ke-alam.html

yuyu said...

dark virus:klaw aku x ckp aku cun tetap org lain akan ckp camtu,sbb tu aku kuarkan statement jer.kah3..

yuyu said...

shaofie:alammmakkk guwa lambat lg la nak kawen bro.tp xpe nnt guwa kunjung tengok..hik3

Mata Hati said...

apa saja makanan kalau ada ayam panggang mesti jadi berselera nak makang

yuyu said...

matahati:tapi aym panggang aku tuh itam sehitamnya..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...