Jun 1, 2011

Blogger of The Year!!!!!

Di arus permodenan dan sosiolisasi kini, dunia blogger kian pesat membangun. Ia dipenuhi juga oleh kanak kanak dan remaja selain orang berusia. Agak maju dan berkembang pesat. Searus dengan kemajuan Malaysia sekarang, saya ingin mengumumkan pemenang blogger remaja famous , blogger remaja retisss, blogger hot dan banyak lagi . Dan undian terbanyak menunjukkan beliau la Blogger of the year yang sebenarnya....


Jom kita main teka teki. Jom!!! Jom!!! Jomm!!!!


Woahhh !!! tepukan gemuruh diberikan...Pakkk pakkk pakkkk (bunyi tepukan)


Blogger remaja paling fames - Adinda Melino Evans

Blogger remaja bagai retiss (Artis) - Adinda Melino Evans

Blogger hot - Adinda Melino Evans

Blogger Otai - Adinda Melino Evans

Blogger Cintakan kedaimanian  kedamaian -  Adinda Melino Evans

Blogger Cool lat - Adinda Melino Evans

Blogger personaliti wanita pilihan - Adinda Melino Evans

Blogger personaliti pilihan lelaki - Adinda Melino Evans

Blogger bijak dan genius - Adinda Melino Evans

Blogger anggun serta unggun - Adinda Melino Evans

Blogger cantik bersari sari- Adinda Melino Evans

Blogger Indah water rapawan - Adinda Melino Evans

Arghhh banyak sangat la katogori kecil kecil ni. Korang boleh pilih katagori dan pemenang sendiri jugak.

Sekarang, kita umumkan pemenang keseluruhan dan beliaulah bakal memenangi tahta Blogger Of The Year!!!!






Woah siapa sangka adik berusia 14 tahun menang!!! Tahniah kepada  Adinda Melano Evans. Peminat beliau boleh like  Fanpage We 'Love' Adinda Melano Evans dan Adinda Melano Evans. Blog dia? tak perlu kot aku bagitahu. Ngeh ngeh ngeh.



p/s: Sebarang typo diatas disengajakan. Sila jangan dibaca dengan nada serius. Errrrrrr...

[updated: Entry ni aku tutup sejam tadi. Nah aku post balik.Grrrrr. Earth hour tadi.]

19 comments:

hamzah ian said...

gila babi

ayu jazari said...

terbaek!hahaha~

mia said...

huhu..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

remaja sekarang terlalu open minded..grrr..

[sutera kasih] said...

terkedu...

hakeem kira said...

aku tak ada dara . tp teruna ada la

jaa64 said...

amboiii...haha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


dah tgk blog budak tu..ntah apa yg best, xtau laa..siap ngaku penah dot dot dot lg...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Faiz Tapit said...

ahh, camne nak pemes camtu yek

strawberrycincau said...

whoaaaaa. hebak ngak dye uhh.. smue dye rangkul.. hmmm.. siap ade fanpage lgi.. hmmm.. hmmm.. hmm lgi.. melayu oo mlayu.. smoga dye mndapt hidayah. amin!

fyna said...

waaa....
hebat!!

Ujang9897 said...

dara tu apa..?

GadisKecil said...

huhu...

dah nak akhir zaman ni,macam2 kan!

Murni Yusoff said...

speechless...sakit urat btl bebudak loni...

EZAN IDMA said...

dahsyat!

crayon said...

aku tgk part blogger lelaki pilihan pun nama dia gak.. ok lawak.. HAHAHAHAHAHAHAHA

Yuyu Musa said...

@hamzah ian:babi gila


@ayu : baik


@mia:hehe

Anonymous said...

benda ni tak lucu ok

budaksetan said...

saya takde teruna ^^
HAHAXD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...