Jun 4, 2011

Pre-loved.Preloved.Love.love.

Bila tahu Jezmine Obb ada buat preloved harini dekat Old Blossom Box Store (OBB), aku terus  jiwa kacau. Urghhhhh. Emo nak pergi tapi takde kawan nak teman.


Macam mak Shin Chan tak dapat pergi shopping sale besar besaran. Namun dengan pujuk rayu dan kemanisan kata kata, akhirnya  Syamimi  teman juga aku. Hoooo Yeahh!


Okay gedik.



Apa kau rasa kau cantik? Erkkk



Gambar kau 3, gambar mimi 1 je. Melampau.


Makcik, makcik nak beli clutch tu ke?


Ini mimi, kawan baik kita.


Dengan Jezmine, Owner OBB. Tak sah kalau datang sini tak ambil gambar dengan Jezmine.


Ramai fashonista datang tadi. Nurul cakap cakap pun ada tapi segan nak tegur. Serius segan.Tadi aku beli jacket dan dress putih untuk tengok wayang dengan otomen isnin ni. Terima kasih Nuffnang sponsored tiket wayang. Woahhhh.. Tetiba.

*gambo tak lawo, guna hanset cikai .*

ps: Serius shit taip entry macam gedik. Urghhh.


12 comments:

SYARIFF HAIKAL said...

OI YUYU...

Yuyu Musa said...

oii syarif

Abang Long said...

Salam...ish3..org pompuan kalau xdapat shopping leh demam..huhu

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/nombor-telefon-bohsia.html

NaLutdi n'iA said...

wahh,Besh nyer Sh0ping .. (:

saya syamimi said...

serius shit gambar samimi 3 keping! hahaha.. anyway besh jugak la. hehehehe

aLya maNip said...

seronoknya dapat shopping2..ade geng lak tu..hihi

Faiz Tapit said...

pewwiittt

Yuyu Musa said...

@abang long:hahaha..tak jugak..


@nalutdi :hahahha..shopping mmg best.perabih duit..hihi


@saya syamimi:hahaha...ok shit.

Yuyu Musa said...

@alya manip:hahaha..tapi x seronok sbb xde duit..:(

@FAIZ TAPIT:APE PEWWWITT???GRRR

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

bila mu nak ajak aku tgk wayang gak..hahaha

cimOt said...

shopping sakan..

Isteri Encek Bard said...

COMEL LA YUYU...BESTNYER SHOPPING

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...