Jun 9, 2011

Woodhinked too l Bila little red riding hood jadi heroin


Minggu ni aku dapat tiket free dari Nuffnang untuk Premier screening Hoodwinked Too ( Hood vs Evil) . Movie kartun yang kelakar dan comel sangat. Wajib tengok!!! Kalau bawa budak budak lagi syok.  Terima kasih Nuffnang!!!


Little Red Riding Hood ni kira hero /  heroin la dalam movie ni. Hansel and Gretel pun ada . Dorang jadi jahat tapi comel gila gila. Nampak konon comel kan tapi penuh muslihat .




Sinopsis Woodhinked Too.
*klik gambo untuk besor*


              

Comel kan? comel kan???. Haaa jom la tengok ramai ramai.

Antara blogger perempuan yang cantik jelita anggun comel cun yang hadir malam tu .








Blogger lelaki yang hot , macho, maskulin ( ambil hati ambil hati).








Nampak sangat kau tinggi yuyu. Eyla klon Yuna, saya jeles dengan anda!


Alorhhh blur dan kuning la pula. Ini blogger paling saya rapat. Tak perlu diperkenalkan lagi. Datang dan pulang bersamanya. Hik hik hik.

Kalau rasa nak masuk panggung wayang duduk tanpa keluarkan air mata tangisan tapi air mata ketawa terbahak bahak, silalah datang tengok bawa anak anak/ adik adik/ pakwe makwe / kawan kawan menonton Woodhinked Too.






9 comments:

cimOt said...

sedeyhhhh..

Yuyu Musa said...

@cimot:tak dapat datang eh???tiket tu approve kt nuff nk pegi ke x???

Finaz Jaafar said...

MMG NAK TGK CTE NI NANTI ! PHEWWW

mia said...

alaaa..sedey tak dapat join..ehhehe

EZAN IDMA said...

bestnyee

syuE said...

syue ta dpt tiket free p0wn!!! ;(((

haha!

Yuyu Musa said...

@finaz:tengok la..cite ni best.klakar..


@mia:ololor...lain kali kta pegi same2 yek..

@ezan:haha..best...

@syue:hantar komen kat nuff dlu...

syuE said...

eyhhh!! cmne nk hantar komen kat nuff??

Faiz Tapit said...

owhh. cik epal pun ada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...