Jun 11, 2011

ADA

                      *  quick update*


       

Pagi pagi buta layan lagu ni memang la something wrong gitewww. Kalau ada cinta dihati korang, luah la. Kalau pendam jadi pekasam. Tak best tak best. Tetibe pulak.


Okay aku kena blah nak pergi Stadium Bukit Jalil !!!! Yang tak dapat tiket ke Piala FA Terengganu vs Kelantan malam ni, sabor yek..sabor..


Aku sokong TERENGGANU for sure!!!!


                                                 Babaiiii...*melambai dengan muka bangga*

10 comments:

delarocha said...

cinta itu ada tapi tak nampak, hanya rasa. seringkali was was untuk melafazkannya. sebab tak nampak, tak pasti.

Faiz Tapit said...

go ganu!

Es Kay said...

go perak !

nelly said...

layan video kat sini ~
hehehe

EZAN IDMA said...

go ganu go ganu. haha

Daus said...

faiz tapit: fak!

Raden said...

nk sokong indon bleh?

UNA budak BAEQ said...

go go go power renjerssss

crayon said...

hang ngan faiz yusof ni skandal ka apa weh?? kuriussss laa aku.. kuriusssss tau.. HAHAHAHAHAHAHHA

teNgkU jOeH said...

kompem!!!!

acha lg cmel dr ko!!!!

hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...