Jun 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Korang nak dapat exclusive skecth hebat dan cropped duchess black top (Rm 200) daripada Sandra Azwan secara percuma?  hadiah daripada Darkbatman , pink heart craft by Yatie MusaAyunarmas ahmad safwan, Myra AmiraCiminny, dan ramai lagi?



Klik gambar untuk sertai.

Tidak perlu berebut hadiah atau beli barang kemudian hantar cabutan bertuah untuk dapatkannya macam dekat kedai perabot , supermarket bagai tu. Anda hanya perlu ke blog Nisa menaip (Nisa Kay) dan godek entry Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip serta anda akan beliakkan mata dengan melihat hadiah hadiahnya.Kemudian, buat entry simple dan hantarkannya disini.


\


Oppps sebelum tu nak cakap, Aku ada sponsored ruffled-front top (kiri). So, kalau nak dapatkannya sila la join giveaway mudah dan menguntungkan ni. Mana tahu korang yang bertuah?. Syarat syarat ada di blog Nisa menaip. Tarikh tutup 6 Jun 2011.


Selamat mencuba dan menang !!!



12 comments:

HaFizaH aYu said...

dah join giveawat tu tp nk mntk kt yuyu gak ruffled top tu blh??

Yuyu Musa said...

@hafizah ayu :hahhaha..nahhhhh!!!!

ruffled top lukih lukih je bleh bg..haha

SANDRA AZWAN said...

Yuyu musa pun sponsored jugak..hehe
Good luck buat semua yg join!;-)

Yuyu Musa said...

@sandra azwan:wow,I terharu You komen kat sini sandra azwan.btw,skecth you memang hebakkk.tak tipu,jujur.hik3...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

kawe nak hadiah jah..tokse join buleh??..keh3

Naddia said...

wahhh..nk! tp bju tuh cam tak muat je..hehe

Yuyu Musa said...

@iqbal:byk cantik ko..ala,buat entry simple je..yg ni bkn aku join..just promote..

Yuyu Musa said...

@naddia:byk lagi adiah lagi..ce kau try tgk kt blog nisa..bju tu cantik klo pkai ngn skirt..hihihi

mia said...

ai jatuh hati kat ruffled top tu la yu..hehehehe..

Yuyu Musa said...

mia:eecececehhh..haha...

GadisKecil said...

GK join jugak! :)

cik sponsor kan? hehe

singgah sini dah follow..

ada mse mai lawat blog gadis kecil :)

Yuyu Musa said...

sila la join si gadis kecil..hihi


Insyaallah...hik3..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...