May 19, 2011

Sifat Cemerlang Pelajar Terbilang Sebelum Exam

Okay nak cakap esok aku ada paper English dot dot dot .Lupa sebab panjang sangat nama subjectnya. Subject yang sangat menyeronokkan . YES!!! ENGLISH IS FUN . Fun hotak kau , berbelit aku nak pronounce dan bergumpal saraf otak aku nak fikir 'word / sentence ni maksudnya apa eh ?..grrr".


Nak exam ni la aku baru sedar dan buat...

1. 'Oh baru sedar kipas angin penuh habuk '

2.'Kenapa toilet berbau hah ? Perlu undi siapa kena basuh ni !!.' 
(Sebelum ni segala jenis bau ada tak pernah pulak kesah kan...)

3.Aku baru ingat movie member download haritu tak tengok lagi. 

4.Rasa nak gotong royong rumah membuak buak. Kerajinan tu melampau lampau . 

5.Asyik check kredit sebab rasa nak bergayut je . Lepas sorang sorang member lama aku call .

7.Drama melayu yang tak pernah tengok rasa nak tunggu tunggu depan tv dan tengok sambil hayati dan selami.

8.Rasa nak keluar ke uptown . 

9.Nak ziarah jumpa jiran sebelah dan sembang lama lama . Topik 10 tahun lepas pun nak bincang jugak.

10.Makan tak ingat dunia.Lepas tu tidur bagai sleeping beauty.

11.Baru sedar nak qada tidur sebelum2 ni.

12.Banyak idea nak update blog.

13. Rindu kampung dan terus packing barang .

14.Nak hafal lagu wang lee hom lebih dari hafal jenis pewarnaan untuk exam sitologi (lusa)

15. Jiwa kacau . 

16.Tidur pula macam hamster .Bulatkan badan dan tidur di penjuru katil sebab nota penuh disepahkan dan berharap akan dibaca selepas dikejutkan oleh alarm handphone .



Muka seposen minta penampor  orang wish goodluck . Eh tak malu . Hehe. Eh malu malu.













21 comments:

Rahmad said...

gud luck ya awk..

muka tu bukan sposen..
tapi muka serious, muka mcm stress pun ada gak..

Rozana Razali said...

good luck.. =)

Faiz Tapit said...

gudlak awok...
muke seposen itu lah yg comel... hik3

mysara said...

gud luk yuyu..:)

byase la..klu nk exam je mmg cm tu kan..:DD

HaNa Hani said...

haha...lawak
gud luck dear
^_^

EZAN IDMA said...

goodluck yeee

Noh Kodiang said...

gudluck ye bhudaks chumelll

Syuxer said...

emm goodluck la ye..jangan men2..nanti tido dipermain2kan pula hahah

Aunty P :) said...

gudluck babe chomel !
:)

penyisir rambut said...

hahha...
bnda cmni mmg slalu mgganggu tyme nak exm..
ade je bnda nak buat....
neway,gud luck dear... :)

Budak Chomot said...

Kita serupaaaaaaaaaaaa!
Time exam selalu setan kacau dengan distract buat benda2 tak berfaedah. Btw good luck :)

Budak Chomot said...

Kita serupaaaaaaaaaaaa!
Time exam selalu setan kacau dengan distract buat benda2 tak berfaedah. Btw good luck :)

Amni said...

hahahahaha... memang betullll.... masa nak exam tu la macam2 benda nak buat.. masa tak exam, tak de pulak.. all the best dear...=)

Naddia said...

tido cam hamster itu..macam penah ku buat..haha

Yuyu Musa said...

rahmad:tq

Yuyu Musa said...

rozana:tq

Yuyu Musa said...

paiz:tq.comel la sgt.huhu

Yuyu Musa said...

mysara : tq


hani: tq


ezan:tq...:)

Yuyu Musa said...

noh : tq

syuker:ye.x main2.tq

Yuyu Musa said...

aunty:tq


penyisir rmbu:hehee.tq

Yuyu Musa said...

amni : thnks dear..hehe


naddia:hahaha..aku biasa sgt buat..


btw,tq sume..ngeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...