May 11, 2011

Erti Kehidupan Ujang

Aku ni ketinggalan zaman betul la.Cerita dah basi tapi nak diceritakan juga.Haiya...Orang dah habis honeymoon baru nak ucap SELAMAT PENGANTIN BARU UJANG.

                   
Lepas tengok video kahwin Ujang ni la baru aku teringat aku pergi kenduri dorang.Hehehee.Tapi dalam ni aku takde.Lambat sampai ke Bangi.Memang sentiasa lambat ke apa aku ni?Lampi.ngeh ngeh ngeh.



Yana sangat cantik kan?.Apesal nampak serabut sangat aih aku?Sebab terkejar kejar kot nak ke KL Sentral, kemudian naik LRT ke Titiwangsa jumpa Shara Bunga dulu.Lepas tu kami ke Bangi.Macam join explorace la pula kesana sini.Sebab tu kot serabai je aku.Alasan.



Happy jumpa Shara.Sebelum ni kenal dalam blog je,sekarang sudah tidak lagi.Macam ayat iklan Libresse pula.Eh dalam iklan Libresse ada ke ayat ni?.Sampah sampah dibelakang enter frame juga.Bukan di kenduri Ujang tapi di UPM.Lepas jumpa pengantin,kami ke UPM.


Memang kami tak plan awal awal nak pergi.Pukul 12 shara IM chat kat facebook,Pukul 1 aku bertolak dari KTM Shah Alam.Usung la bag Nikon besar gedabak.Memang kau kalut sangat Yuyu.huhuhu..



Ini kawan baik kita yang sama sama naik moto bertiga zaman sekolah dulu.Wohhh!!Asha namanya.Tinggi.Sebab tula kita nampak rendah.Taknak mengaku pendek.Pergi UPM nak tengok bola tapi sambil tu kita nak jumpa Dia.Apesal kita kita ni?



Tujuan sebenar tulis entry ni nak cakap SELAMAT PENGANTIN BARU UJANG.SEMOGA BERBAHAGIA DENGAN YANA.DAPAT ANAK COMEL COMEL MACAM YANA.Blogger kahwin sesama blogger ni.Fulamakkkk!!!Pesanan terakhir,kau jangan kentut merata lagi,dah jadi suami orang tuh.Kasi sopan sikit.hehehe.





17 comments:

Ujang9897 said...

tQ dtg ek...hehe...

wei baby comel mcm aku la..bukan YANA..grrr

Yuyu Musa said...

hahahhaa...

kalo mcm ko x comel lah..macam yana jgk!!grrrrr...hahaha

YanaMIB said...

oh nilah yuyu selain yuyu zulaikha..haha..nice to meet u dear..doakan rezeki kitorg murh leh la u jd aunty =)

nizamsani said...

cantik baju pengantinnya.rasa nak kahwin lagi je, nak pakai baju yang macam ni.haha.

EZAN IDMA said...

comelnye yana :)

EZAN IDMA said...

comelnye yana :)

Hansyirah Takezur said...

mesti havoc sbb 22 blogger popular.. hihi.. :D

Faiz Tapit said...

awok tu bile nak kaweng? hik3

Yuyu Musa said...

yana:ahhahaha..amin..jadi anty?nak nak!!!

Yuyu Musa said...

nizam:hahaha..cukup cukup!!!haha

Yuyu Musa said...

ezan:a'ah kan.dia cantik macam dlm cite indon..yg lawa2 tuh..hihihi..kembang yana satgi..

Yuyu Musa said...

hansyirah:agak havoc..tgk video pon meriah sgt kn..hehe

Yuyu Musa said...

faiz:awok tanya kat awok ke tuh?hahaha

shara bunga said...

hahahha. i pon tak hapdet ag. tggu u update lu :)

Yuyu Musa said...

orait shara

Ery Farieha said...

patot la korang lambat sampai
kul 1 yuyu gerak dr shah alam nek ktm
mmg lambat laa
hohoho tp sempat gak jumpa
;)

Yuyu Musa said...

ery:hahhaa..a'ah sempat jumpe ery...lambat mmg lambat.hahhaa..xplan pon..hik3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...