Apr 22, 2011

Masker Hilangkan Stress?

bila cuaca tak menentu,tambah lagi cuaca panas.rasa nak meletup je kan?stress pula tu.muka kena kotoran,bintik hitam penuh.bila cuci selalu kulit jadi kering.maka pasrah je kan.muka kusam.


tak boleh tak boleh.kena cari penyelesaiannya.


buat perempuan,nak hilangkan bintik hitam yang degil memang payah kecuali picit sekuat hati yang menyebabkan kawah bulan .nak mujarab dan selamat gunakanlah masker.banyak cara nak buat masker tapi cara paling mudah adalah kebas orang punya.lepas merasai ke- mujarab-an baru beli sendiri.ho ho ho.

sesetengah orang sensitif pada sesetengah produk masker.so,kali ni aku nak tunjuk masker yang aku baru cuba dan agak berkesan la.terima kasih kekasih Remy bagi aku try masker cokelat rasa nak jilat telan ni.harga Rm 5.50 je.




latar belakang terpaksa dikaburi.dah la kebas orang punya,lepas habis 1 pack masker chocolate montagne jeunesse , sibuk pula nak bergambar.malu  malu.





ni bukan entry kipas mengipas yek,lepas guna masker ni,kulit jadi lembap dan lembut.dah la 1 pack tu banyak,boleh kongsi 5 orang.masker ni anti stress.masa pakai muka jadi macam orang negro dan kami gelak gelak tengok muka masing masing.kahkahkahkahkah!!okeh tak lawak.diam.

langkah mudah pemakaian masker ni:


  1. sebelum pakai,boleh masuk dalam peti ais kasi sejuk.nyaman gitu masa pakai.
  2. pakai dalam 10 hingga 15 minit je.selebihnya boleh menyebabkan iritasi pada muka.omaigod!
  3. cuci menggunakan air suam ye.
  4. lepas tu pakai la toner sebagai penyegar dan menutup pori pori,taknak pakai pun boleh.hehe



oh ye buat lelaki pun ada taw.

Masker untuk lelaki.maskulin gitu.Gorgoeus Guy Grooming Set.gojes la lepas ni.


15 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

best kn pakai masker! ;)

yuyu lar said...

nea:ade yg best ade yg tak..tp yg ni best..keh3..bau coklat dia rasa nak jilat je..hehe

yuyu lar said...
This comment has been removed by the author.
IftiMonstaa said...

wawawa! di mana nak dptkan nie?

yuyu lar said...

ifti:kat watson,guardian ade..hehe

IftiMonstaa said...

oh okes! thankiee! :D

Wanie a.k.a Wafau said...

wah..coklat pon ltak kt muke?cam best je masker ni..hehe

yuyu lar said...

Ifti:hehehe..welcem..thanks sudi bace..ngeh3..slamat mencuba!!!

Faiz Tapit said...

eh, nak try jugak la cmni.... weee~~

yuyu lar said...

paiz gediks!

Noor Aqillah Majid =) said...

mao try lah. :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
:)

erysweetie said...

wahhh... ery suke coklat ni.. takut mkan pulak masker tu..heheh =p cam best jek...

Khuzrin Kamarudin said...

Lelaki boleh try tak? hikhikhik..

yuyu lar said...

@noor aqilah:silalah cuba.best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...