Apr 28, 2011

Lelaki itu seorang photographer


perkenalkan kawan aku,pamela anderson nama bluetooth nya.siang tadi kami ada explorace dekat putrajaya.aku satu group dengan dia.aku berlari sambil pegang tangan pamela .tak lembut,sedikit kasar.

tengah berhenti ambil check point,terjadinya fanomena mata jack sparow. dia memandang tak berkelip ke arah photgrapher rambut serabai tapi cute.boleh bayang?

lelaki tu kulit putih gaya agak sopan.agak lama juga lah dia ngadap budak jambu tu ambil gambar.riak muka pamela minta simpati terlebih.sekali lelaki tu fokus kamera dekat muka dia.balas simpati agaknya. terus undur kawan aku ni pergi kat aku.malu la tuh.kah! kah ! kah!


***********

lajukan cerita.kami dah sampai kolej di shah alam.nak terima hadiah la kononnya.dapat hamper saguhati beserta  rm5 setiap seorang.lepas la nak pekena sirap bandung dan nasi bujang.telan air liur kejap.slurrppp!


menang hamper rasa macam menang grammy award.


selepas dapat hamper,tiba lah masa kemuncak ditunggu tunggu orang gila glamour.masa bergambar beramai ramai.yang tak tahu malu mesti duduk depan sekali.pamela ajak aku duduk depan sekali.eh tipu!.aku sengaja duduk depan dan pandang budak lelaki tu.padahal ada 2 photographer,tapi ntah kenapa aku rasa muka dia sedap mata memandang.so,aku pandang arah dia jela.tu gunanya bakat dan rupa.ye dak?


gambar hiasan.

dia terpaksa panjat kerusi nak dapatkan shoot terbaik.versetile beb.aku pandang dia.bola mata kami bertembung.seakan berhenti kejap saat itu.perghhhh!!!.terkedip kedip mata aku.aku senyum.dia balas senyum.aku malu maka aku pandang pamela.sekali kedebooooooooooommmm bukkk bukkkk!!!.


dengan pantas kaki aku bergerak selangkah sambil tangan terangkat sedikit.tergamam.lelaki tu jatuh dari kerusi.ikutkan hati nak jer sambut tangan dia agar tak terjatuh.arghhhh. ramai pula orang belakang aku,nanti gosip.aku tak mahukan gosip murahan.ngeh ngeh ngeh.

lepas dari tu aku dengar lagu Gareth Gates ni tak henti henti.layan feeling beb.


                          


    can you feel it??kah!kah!kah!

ps:tak sabar nak pergi kolej.





13 comments:

zey said...

cehh...ceh...somebody is falling in love...


haha! tp siyes cam clumsy, haha!

efa said...

sudah jatuh cinta ka yuyu?hehe waah2 photographer terbaboom

nurayunni said...

in love?waaahh...

yaya_flanella said...

bajet dia jatuh cinta pakej jatuh kerusi sekali kat ko la ni yuyu? hebat!

zatil said...

ehem.ehem. haha.

yuyu, i need your help. please vote for us. kindly check my blog, girlblogandmystory.blogspot.com

really appreciate that yuyu. tq :)

<3 she's fall in love :P

yuyu lar said...

zey:hehehe...takde la sampai falling in love..haha

yuyu lar said...

efa:hahhaahaha...yuyu suka photographer tp bkn smpai tahap jatuh cinta..haha..gimik2

yuyu lar said...

nurayuni:hehehee..keh3..

yuyu lar said...

yaya:aku terkejut time dia jatuh kerusi tuh..hahaha..kesian2...

yuyu lar said...

zatil:hehe..insyaAllah

saya syamimi said...

xsempat nak sambut , org tuh pun berdiri.. yuyu pun sedeyh. ehhehe

yuyu lar said...

mimi:hahahaha....

Faiz Tapit said...

peeewwwiiittt... jiwang betei die

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...