Apr 29, 2011

suka,cinta itu beda

entry ini bosan.tak percaya try baca.

pagi yang indah,redup semacam je.buka mata,tarik nafas dan hirup segala macam udara di Shah Alam ni.arghhh sesak nafas aku.

start semalam dah cuti.boleh balik kampung tapi aku tak balik.mak cakap nak datang sini.aku menunggu.


seperti hari hari semalam,bangun pagi aku cari buah hati aku dulu,laptop.online facebook,tengok notification.bosan.tengok komen kat blog,ramai pula cakap aku falling in love.mungkin.tapi bukan Dengan Si photographer.titik.


aku pun tak paham dengan aku.tiba tiba dapat notification baru.cepat cepat aku tengok.

"tiz zakiah likes your status".aku mengeluh.aku tak layan.kejam.aku mengharapkan orang lain.

selimut aku dibiarkan berselerak atas katil.aku ambil tali gitar dibeli semalam.try pasang.gitar kapok berhabuk. okay siap.aku renung jauh.kembali petik tali gitar.try tune gitar.cuba main 2,3 kord.arghh bosan.

buka tv,tengok dr Tambi duk sembang pasal pencuci alat sulit.yang perempuan duk gelak gelak.what the?tutup tv.


"ayam gorengggggg!!".bunyi hanset aku.ada sms .muka aku excited.tapi bukan dari orang aku harapkan.aku balas sms tu pendek je.malas.

ada notification masuk.aku tengok.aku senyum.

"**** post on your wall".

lepas dari tu hidup aku hari ni rasa bahagia semacam.suka?cinta?.tak tahu.orang jiwang cakap suka ,cinta itu beda.



okeh malu malu.terus jadi kucing.malu malu kucing.euwwww...











13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wahahah
kau semakin jiwang

Encik Suami said...

Hallamak..tak paham la pulak.
ce cite..ce cite..

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

strawberrycincau said...

ehem2... mula2 suka.. pastu cinta... keh3.. kem slm kat org yg post on ur wall tuh eh.. lalalala~~~ =p

Faiz Tapit said...

fulamak... jiwang tu adik misai ni...
sape tu? sape tu?

yuyu lar said...

nis:ngeh ngeh ngeh..jangkit dgn kau la nis..haha


en suami:da cite tuh..


stawberry:heehe..lalala..

paiz:tak tahu.tak tahu..

iz said...

arghhh..gua tunggu gua nya perigi cari gua..

yuyu lar said...

iz:hhahahha..maksud lu?

EZAN IDMA said...

eheee. **** tu sape? heee

nazirulhazwan~ said...

shipping!! tiru aku, nak gune name minah ni gak

"tiz zakiah likes your status"

yuyu lar said...

ezan:haha..tak tahu tak tahu

yuyu lar said...

naz:aku tiru kau??lempang lelaju kang!!haha

mamaLicious said...

cinta itu indah sis...biola dilamun cinta, hati kita bahagia...biarkan hati bahagia walau sekejap..jgn nnt bila duka, tak tau nak cari mane ubatnya...selamat datang cinta

yuyu lar said...

mama:woww!!!hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...