Apr 16, 2011

Lelaki dan Motosikal

lelaki ni banyak jenis,ada yang terasa hebak dengan perlakuan,harta benda,dan pergaulan.yang aku nak ketengahkan pasal harta benda.ni ayat selepas baca buku karangan BM  SPM.


lelaki kalau takde moto nak pergi kelas,baik menangis sekarang.tak rasa sedih ke bila tengok lelaki lain ada motosikal berkuasa kecil dan besar? helmet pula conteng sana sini.aku tengok ramai je budak kolej Pitih Pitih ni bawa motosikal kuasa besar dengan gaya takleh blah.aku tak minat tengok tapi tertengok.ngeh ngeh ngeh...


kalau gaya stok stok awie,body taff giteww takpe la.tapi kalau kurus keding kering kalah osman kering?*pitam.


nah motosikal sebijik.aku tak tahu nama apa moto macam ni.tak join group motosikal berkuasa besar kat facebook,jadi aku tak tahu menahu la.hah!gitewwww.

lelaki sebegini terasa hebak bila hari selepas hujan,lalu tepi awek dan percikkan air setinggi ombak tsunami kalau boleh.lepas tu buat muka serius dan blah.lepas parking motosikal,dalam hati mengharapkan jumpa sigadis yang telah terpercikkan air sebentar tadi.kemudian minta maaf dan belikan baju baru.hebakkk bukan?gentle-man lagi.


lagi rasa hebakk bila  sekali sekala ada awek tulis surat layang kat atas moto macam ini...

"moto awak cantiklah...awak mesti hensem kan..=)"


Bab surat layang ni baru je buat minggu lepas.tak sempat tengok tuan motosikal datang ,bas dah datang.selamat tinggal abam taff..ngeh ngeh ngeh..


ps:aku tak minat lelaki bawa motosikal besar besar,cukup la setakat bawa mini cooper.kecil je tapi cool.

12 comments:

Mas-Azi-Mah said...

idea bagus tu kasi surat layang mcm tu.. boleh jadi ikutan. HAHA

Anisa Hang Tuah said...

aku tade pakwe
hiks
tetibe je

kata kila said...

pernah dapat surat layang.tapi kete lah bukan motor kahkahkah

Faiz Tapit said...

huwaaaa... nk pakwe jugak lah~~

hiro said...

kalu ujan basah...hihi

Pojiepooh Abdullah said...

Alahh Yuyu i bawak scooter xdapat la ek surat camtu ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

Udy said...

pernah tgok lelaki bwk basikal audi tak? cool giler . kt german basikal audi ni diorg bwk pegi keje . i wish i could have that audi .

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

saya ada moto honda petak je =P

iz said...

adoi..baru rasa nak pakai motoq besaq..cancel..pakai vespa lagi cool,kan?haha

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/04/my-first-ride.html

yuyu lar said...

hiro:haha..basah bila hujan


pojie:buat scooter jd moto camtu bru dpt kot..haha

udy:owh..tak pernah..hehe..mmg cool

*cimOt* said...

nak mini cooper jerrrr..hahaha

Radzif Omar said...

tu gbr moto cbr150..da stop production da pon kat msia ni..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...