Apr 26, 2011

Teater

hari bersejarah la sangat buat aku apabila memegang watak  nenek kebayan dalam pementasan teater .hebak kan???terpaksa la aku jadi nenek tua bongkok bongkok atas pentas.grrrrrr!!!menyampah.tapi ada satu part aku suka bila aku kena cakap

"see clearly,i'm nenek kebayan but you can just call me Lisa Surghihani!".ngeh ngeh ngeh.sengih kejap.tu watak gedik geli sesangat.



secara ekslusif.nah nyah!gay boleh contact aku mintak nombor telepon dorang.sentap hati mak nak tahu.sabor jelah.kah kah kah.



batch hijau flouresen tanpa uniform.



kesayangan aku.mimi dan gee.



bersama prince.ifah sangat macho!


sebelah aku tu princess gunung ledang.dah hilang crown kena curi.


kalau paris hilton ada bela anjing comel bawa kemana mana,nenek kebayan ada bela sea lion @ dugong.ni la dia.aku mekup jadikan sea lion cute.kau mampu?ngeh ngeh ngeh...


ololor,sangat comel okeh.doraemon.






gambar gambar ni gabungan 3 group.aku join untuk dapatkan markah coursework semester ni.hehe.sampai sekarang aku tak tengok video teater tu.tak akan tengok sampai bila bila.malu malu.tutup mata.haishh


ps:siapa tak join lagi contest tagline belog yuyu lar boleh join!!!hehehe..






7 comments:

yaya_flanella said...

yu, tak macam nenek kebayan pun..

Pojiepooh Abdullah said...

Nenek kebayan vogue ada bela sea lion.. kaoo mampoo??!

PojiePooh; Hanya Satu...

yuyu lar said...

yaya:hahhaahha...kalo da muda dan anggun,takkan nmpk tua kerepot punya..tak giteew???sebab tu la x nmpk mcm nenek..kah3..

yuyu lar said...

pojie:hahahahah...sea lion besar dari nenek plak tuh..pitam terus..keh3

Khairil said...

nenek kebayan..cucu tumpang lalu yer...hehehe...lepas ni kalau mamt khalid buat HKLBR 2 sure dia ambil yuyu jadi kak limah...wakaka

yuyu lar said...

khairil:hahahha..sedih2 klo jd kak limah..sadis2..ahhaha

Faiz Tapit said...

kah3... cantiknye nenek kebayan ni
grrrr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...