Mar 27, 2011

KE GENTING HIGHLANDS BEBEH


sudah 2 hari tak update.bercuti sehari beb.semalam aku ke genting higlands.hanya keluarkan RM47,main dari pukul 2 sampai malam.semua tu sekali dengan pengangkutan tahu.fuhhh memang berbaloi woook..kami turun dari Shah Alam pukul 7.naik motosikal pinjam angkut satu satu.semuanya 5 orang.pakej ke Genting Highland sekali naik cable car,bas pergi balik hanya rm47 sahaja.


sampai kat Kl sentral.tengah beratur tunggu tiket bus.cepat sangat tiket habis.so,korang kalau ank pergi lagi kena booking tiket awal awal.aku sampai pukul 9 lebih tapi tiket yang ada hanya pukul 12 tengah hari,nak tak nak ambil jela.hehe..


sudah dapat tiket dengan gelojoh buka makanan masing masing.yang duk main tiket tu mimi.yang main hanphone tu lini dan hanya nampak tangan GEE dan Jannah.dorang sedia makanan malam sebelum pergi lagi.aku tak buat apa apa,cuma cas bateri camera nak ambil gambar jer.konon merajuk sebab takde makanan,maka aku beli kfc.rugi rugi..tapi sampai sana makanan dorang aku juga kebas dan habiskan.jimat bukan?



lelaki korea ni aku skodeng dari dalam bus sampai ke genting.jadi paparazzi jap.kerja aku snap gambar dorang je.mahu tak cepat habis bateri kamera aku?ngeh ngeh...




budak ni sangat comel.hindustan mari kot.coppp buat anak ikan!!!hehe. banyak kali jumpa budak ni dan famili dia.oh jodoh jodoh...*tutup mata dan geleng kepala,terbayang budak ni bila besar..hehe




pemandangan dari atas cable car.woahhhh!!!ni baru sikit.


 budak budak jakun.

cukup 5 orang.mimi,maya karin,gee arif,jannah jonet,linie

sekali lagi terupload lebih.tengok la kau.tatap tatap.




space shot.kau naik ni  memang luruh jantung.terkejut gilo mak..

ni gambar last aku sempat snap.lepas tu tak jumpa dah  korean couple ni.

entiti atas dahi tu..

mereka ni antara orang malaysia/kelantan kami jumpa.
kah kah kah


naik roller coaster.

bergambar dengan fauzi nawi.keh keh keh.budak lelaki yang paling penakut main yang extreme2.last kami jumpa dan diminta snap gambar.okeh sudah.gambar anda berada disini.ngeh ngeh ngeh

ya Allah comel gila baby ni.nama dia shira.kerja aku pergi sana kejor budak jer.grrrrr...

macam jackie chan kan?uncle ni baik.iye.baik.




okeh dah banyak sangat gambar tu.



lepas ni aku tunjuk lelaki idaman pula yek..
bye bye!!!terima kasih sudi membaca!!yela tu baca...kan??hehe

15 comments:

Syafiq Rosli said...

pergh lama xg sana

yuyu lar said...

jom la pegi lagi...hahahaha..tunggu bajet sampai kite pegi ramai2 jom...hehe

iz said...

yerla..sy pon lama x g..bape bulan dah x g.,huhu..

yaya_flanella said...

wah. besttt. :D

ada mokhtar said...

bestnye... dah lama tak pegi sana...

Abang Long said...

Salam...ish3...jelesnyer... sonoknyer...nape x ajak skali? hehehe

Khairil Shahmi Shaidun said...

Bestnya awak...

Nur Hanani said...

bestnya.dah lama tak g sana. Banyak benda yg baruuu.. :)

Jom baca ni: Seni Hiasan Lampu didalam Masjid sungguh memukau..
Jom baca ni: Sah kopi KLUANG RailCoffee tak halal..
Jom baca ni: 5 artis wanita paling seksi..

Tok Esah said...

comei anak ikan tuu!!! hahaah best nyeeeww!!!

yuyu lar said...

iz:jom pegi lagi skali..hehehe

yuyu lar said...

yaya:memang best!!

ada:jom kesana lg!!heehe

abglong:hehheehe

khairil:best=)

hanani:ada benda baru tp yuyu tak main..takottt.haha

tok:lagi comel kalau anak ikan tu beso..haha

Oppa Kudin Nz said...

best jugk gi maen2 tuu..
lau dari gombak,dekat sket kn..
pas final nt bole lah nk try nii..

yuyu lar said...

oppa:best giler..hehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

jom g genting hari rabu ni!..serius!

nUr aDiLa said...

hye...salam kenal..search pakej ke genting n jmp awak nye blog..^^nice..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...